Max

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0167
40-0167
Overige
Ja

Dit is Max, een schattig mix reutje. Hij is nu 25 cm hoog en 3,5 kg zwaar. Zijn geschatte geboortedatum 20 april 2021. Max groeit dus nog wel een stukje door.

Twee golden boys in een speeltuintje, in het dorpje Nees Kidonies op Lesbos, dat waren Max en zijn broertje. Twee pups zonder een moeder te bekennen, zomaar aan hun lot overgelaten. En dan is een speeltuin opeens toch echt een minder leuke plek…onveilig, kil, geen eten namelijk. Gelukkig werden de twee broertjes gemeld aan het netwerk van vrijwilligers op het eiland en werden ze veiliggesteld. Ze werden liefdevol opgevangen en groeiden op met menselijke aandacht en tussen andere honden. Op die manier werd Max het sociale open knulletje dat hij nu is. Hij heeft nog meer geluk, want wij zoeken een fijn thuis voor hem, hier in Nederland. Mensen met tijd om hem op te voeden krijgen aan Max een geweldig lieve en leuke hond.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Max

Max

BKR0KQrKfHg
aeubunKsLls

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu