Meghan

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0227
20-0227
Stafford-Pittbulls (mix)
Nee

Meghan is een Staffordshire Terrier teef. Haar geboortedatum is geschat op 1 juni 2020. Ze wordt ca 45 cm hoog. Samen met haar vader Harry is ze in het asiel beland.

De Stafford, pitbulls of mixen hiervan bieden wij niet aan ter adoptie. In La Linea en omgeving worden vaak illegale hondengevechten gehouden. We kennen de achtergronden van deze honden niet, weten niet waar ze vandaan komen of wat ze al meegemaakt hebben. Als u toch voor een Stafford- of Pitbull-achtige wilt gaan, kijk dan eens in de Nederlandse asielen. Mocht u toch iets extra’s willen betekenen voor deze honden, dan kunt u er ook voor kiezen om ‘Voervriend’ te worden. (04/21)

Meghan wordt gesponsord door Nanda Hak / de Blije 4 voeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Stafford-Pittbulls (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2020
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Ter adoptie Nee
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Meghan

Meghan

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu