Mestre

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0138
10-0138
Podenco (mix)
Ja

Mestre is een gecastreerde Podenco reu, geboren rond 12 juni 2018. Hij is ca 52 cm hoog. Januari jl werd hij in slechte conditie gevonden op straat in Portugal. Mager en onder de schurft. Inmiddels is hij weer helemaal opgeknapt en klaar voor de rest van zijn leven. Mestre is dol op rennen en spelen met de andere honden. Zowel met teven als reuen kan hij het prima vinden. (04/21)

Eindhoogte 52 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 12 juni 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een Podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Mestre

Mestre

Vhp8u9cpfnk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu