Mickey

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Curacao
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0187
30-0187
Overige
Ja

Mickey is een gesteriliseerde mix teef van ca 50 cm hoog. Haar geboortedatum is geschat op 1 juni 2019. Mickey is een zorgzame, geduldige mama die liefdevol niet alleen voor haar eigen pups heeft gezorgd, maar ook nog een moederloos nest puppy’s onder haar hoede heeft genomen. Al deze pups zijn nu oud genoeg, zodat we op zoek kunnen naar een thuis voor Mickey. Zowel naar honden als mensen is ze vriendelijk en sociaal. Dol op knuffelen en geniet ervan om buiten rond te scharrelen waarbij ze alles in de gaten kan houden. Mickey heeft een korte staart en gaat graag mee op pad met haar foster Jamie. Ze houdt haar ‘baas’ daarbij goed in de gaten. Mickey verblijft graag in haar gezelschap, en dat is wederzijds.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Curacao
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Mickey

Mickey

2D-oaBMQKyg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu