Millie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0235
10-0235
Overige
Ja

Millie is een relaxte mix teef van ca 45 cm hoog. Haar geboortedatum is geschat op 15 juni 2018.

Met Millie haalt u onvoorwaardelijke liefde, gezelligheid en toewijding in huis. Onze vrijwilligers waren allemaal onder de indruk van dit lieve, beetje onderdanige, aanhankelijke teefje wat ze ontmoetten in een van de staatsasiels in Portugal. Daar liet ze vanuit haar kennel meteen weten dat ze het heel erg fijn zou vinden als er even iemand naar binnen zou lopen om met haar te knuffelen. Dat is dan ook volop gedaan en je zag haar genieten. Als Millie je met haar goudgele ogen aankijkt smelt je. Millie is vast en zeker een huishondje geweest, en zou dat heel graag zo snel mogelijk weer zijn, zodat ze kan genieten van een eigen baasje die net zo dol op kroelen is als zij! Ze is lief naar iedereen en gaat heel goed om met andere honden.
Vanuit een staatsasiel is zij naar de opvang van de organisatie in Portugal gebracht waarmee we samenwerken. Aan wie mag dit lieve meisje komen laten zien wat een geweldig maatje ze is?

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Millie

Millie

I2Edlt5D2q4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu