Muppet

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0168
40-0168
Overige
Ja

Dit is Muppet, een knuffelig mix reutje. Hij is nu 27 cm hoog en 4 kg zwaar. Hij groeit nog een stukje door, want zijn geschatte geboortedatum is 20 april 2021.

De vrijwilligers op het eiland Lesbos kregen een melding dat er twee kleine goudkleurige hondjes moederziel alleen op een speelplaats in het dorpje Nees Kidonies waren gevonden. Geen moeder, geen eigenaar (natuurlijk), zij hadden alleen elkaar, de één net wat verder met zijn voorpootjes in de witte verf gezeten dan de ander;). Ze blijken nu twee echte goudhaantjes, want ze vielen met hun schattige snuitjes in boter. De mevrouw die de broertjes fostert, zorgde dat ze niets te kort kwamen de afgelopen weken. Ze kregen liefdevolle aandacht en ze mochten heerlijk met de andere pups in de opvang spelen. Zo werd Muppet de sociale en vrije pup die hij nu is. En hij weet het zelf nog niet, maar zijn leventje gaat alleen nog maar leuker worden. Wij zoeken namelijk een fijn warm thuis voor hem, een thuis waar er genoeg tijd is om hem alles te leren wat een pup te leren heeft, van zindelijk worden tot alleen blijven, enz. Muppet is er klaar voor!

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Muppet

Muppet

WCDu0Yh8iaM
brd69WKSREQ
XAWmURZgDW0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu