Gereserveerd

Mushu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0144
10-0144
Overige
Nee

Toffe Mushu, bij zijn opvanggezin wordt hij Toffy genoemd. Hij is geboren rond 23 februari 2015 en ca 40 cm hoog. Een leuk klein knaapje die het goed kan vinden met de honden in huis (zowel reu en teef) in Portugal heeft hij een kattentest gehad die hij ook goed heeft doorstaan. Toffy heeft een lief en zacht karakter. Zit totaal geen dominantie in en markeerd ook niet. Het kind in huis vindt hij wel wat te druk en onrustig, hierdoor zoeken we een plekje zonder kleine kinderen zodat hij thuis zijn rust kan pakken. Hij past zich bijzonder goed aan in de huiselijke sfeer. Toffy is zindelijk en kan prima even in gezelschap van een andere hond alleen zijn. We zien Toffy graag in de toekomst ook naast een stabiele hond waar hij soms nog even wat trucjes van kan overnemen. Hij is echt dol op de tuin, en op eigen terrein is hij een ontzettend blij en enthousiast hondje. Hij doet regelmatig op een dag een koprol door het gras, waarschijnlijk gelooft hij zijn ogen nog steeds niet waar hij nu is beland! Tijdens de wandeling loopt hij netjes mee als je het zelfde rondje aanhoudt zodat dit eigen wordt. Vreemde geluiden zoals skaters, tractors of rollende containers vindt hij nog wel vreemd en wil hier even rustig na kijken om het te verwerken. Toffy heeft vroeger letsel gehad aan zijn linker achterpootje, dit is niet mooi hersteld. Hij loopt er prima op, springt enthousiast, rolt ermee door het gras en ligt er ook gewoon op dus Toffy lijkt hier zelf geen hinder aan te hebben. Hierdoor is het van belang dat hij gelijkvloers komt te wonen zodat deze poot zo min mogelijk wordt belast. (04/21)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 23 februari 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Mushu

Mushu

VEc7sqJ59RA
nZeVVWwyh_c
bIfNGJXl22s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu