Nina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0238
10-0238
Podenco (mix)
Ja

Ze was ooit vermoedelijk van een jager maar toen ze voor de jacht niet geschikt bleek, na haar leeg te hebben gefokt, was ze voor hem waardeloos. Zachtaardige intens lieve Nina. Dit meisje werd op straat gevonden. Ze verschuilde zich in de bosjes. Mager en uitgehongerd liep ze weken verloren rond. Geen mens die naar haar om keek want ach…het is maar een Podenco. Voor vele alleen maar van waarde als ze willen jagen. Wat zal ze zich eenzaam en verloren hebben gevoeld. Na weken won haar honger het en liet ze zich vangen. Haar gebroken lichaam schokte de vrijwilligers. Haar intenst lieve en zachte karakter verbaasde ze daarna. Ze namen haar mee en dit intens lieve meisje vond zelfs haar betonnen kennel al een cadeau. Eten en drinken, een plekje om te mogen slapen, met alleen dat was ze al tevreden. Maar na zovele maanden in deze betonnen kennel gunnen we haar een leven zonder tralies. We gunnen haar dat ze mag leren leven omringd door liefde. We gunnen haar een thuis! Lieve Nina is een bescheiden lief en innemend meisje. Ze kan met andere honden prima overweg. Mensen vind ze gezien haar ervaringen in het leven nog best wel een beetje spannend. Ze wacht even af voordat ze zich durft te geven. Aan de riem wandelt ze keurig mee en dat ze slim is, blijkt wel uit de snelheid waarmee ze zaken oppakt. We gunnen dit waanzinnige lieve meisje een fantastisch plekje, zodat ze haar kenneltje kan omruilen voor een thuis en ze een eigen baasje heeft. Nina heeft een kattentest gehad en is hiervoor geslaagd.
Nina is een gesteriliseerd teefje, haar geschatte geboortedatum is 1 april 2019 en ze is circa 40 centimeter hoog. Nina heeft een oude breuk aan haar voorpoot, daardoor zit daar een verdikking. Verder heeft ze daar geen last van.

Eindhoogte 40 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Nina

Nina

kOBGesLI3UI
1k8OswLc0lk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu