Pepita

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 0148
Landcode: 20-
0148
Stafford-Pittbulls (mix)

Pepita is een Stafford mix teef. Enige tijd geleden kwam zij in erbarmelijke gezondheid in het asiel terecht. Dankzij de goede zorgen van ons team in Spanje, is zij gelukkig weer opgeknapt. Ze is geboren rond 1 februari 2014 en ca. 45 cm hoog. (01/21)

 

 

 

 

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Stafford-Pittbulls (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2014
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Informatie over Ras De Stafford, pitbulls of mixen hiervan bieden wij niet aan te adoptie. In La Linea en omgeving worden vaak illegale hondengevechten gehouden. We kennen de achtergronden van deze honden niet, weten niet waar ze vandaan komen of wat ze al meegemaakt hebben. Als u toch voor een Stafford- of Pitbull-achtige wilt gaan, kijk dan eens in de Nederlandse asielen. Om deze reden is deze hond alleen te sponsoren.
Ter adoptie Nee
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Nummering: 20-
0148
Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Pepita

Pepita

ClN7MlwX8Uw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu