Pepper

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0221
10-0221
Overige
Ja

Pepper is een gecastreerde collie mix reu, geboren rond 8 september 2018 circa 47 cm schofthoogte. Hij verbleef tot voor kort in een staatsasiel in Portugal maar mocht dat recent verruilen voor de opvang van onze partnerorganisatie.

Pepper begroette ons kwispelend bij aankomst in het staatsasiel. Hij ging er eens goed voor zitten en had namelijk al in de gaten dat hij goed verwend zou worden door de vrijwilligers die hem bezochten. Vrolijk leidde hij ons rond door het asiel om uit te komen bij de speelweide. Hier heeft hij samen met Fleur laten zien hoe sociaal hij is.
Pepper is dus lief, aanhankelijk en sociaal met andere hondjes. Maar het meest geniet hij nog van een flinke kroel partij.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Pepper

Pepper

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu