Plada

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0351
20-0351
Herder (mix)
Ja

Plada is een prachtig Herder teefje van ca 50 cm hoog. Haar geboortedatum is geschat op 1 september 2018. Haar vorige eigenaar heeft haar afgegeven aan een asiel in Sevilla. Een vrouw heeft haar daar weggehaald en naar ons asiel gebracht omdat ze denkt en hoopt dat mooie Plada in ons asiel een betere kans heeft op een nieuwe baas. Plada vertoont het gedrag van een Mechelse herder! En die willen maar 1 ding. Lekker werken met en voor de baas! Wie heeft er een warme liefdevolle mand voor Plada? (06/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Plada

Plada

O8bcc15REPA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu