Pluk

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0160
30-0160
Overige
Ja

Pluk is een (nog) afwachtende mix reu, geboren rond 27 december 2020. We verwachten dat hij zo’n 60 cm hoog wordt. Pluk is een prachtig manneke die samen met zijn broertje uit een slechte situatie in het buitenland kwam. Ze werden als kleine hummeltjes liefdevol opgevangen door een zeer zorgzame inwoner van Curaçao.
Beide hondjes zijn vervolgens toen ze helemaal gezond en volledig voorzien van alle noodzakelijke entingen en chip naar Nederland gevlogen.
Pluk is een ietwat schuchter manneke die helemaal opbloeit bij een andere sociale hond. Dit zoeken we dan ook echt voor hem. Een rustige omgeving waar hij heerlijk vrij mag rondhuppelen en spelen zal hem zo goed doen.
Voor Pluk zoeken we mensen die ervaring hebben met de wat onzekere hond(en)
Zodra hij eenmaal je vertrouwen heeft zal hij je overstelpen met alle liefde die hij je kan bieden. Hij verdient het zo om een fijne liefdevolle plek te krijgen. Zeker gezien z’n beroerde start als klein pupje.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Pluk

Pluk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu