Riga

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0148
30-0148
Overige
Ja

Riga is een gesteriliseerd teefje met een geschatte leeftijd van 5 jaar (geboren rond 1 april 2016) . Ze heeft een schofthoogte van circa 42 cm.

In het gastgezin waar Riga verblijft, laat ze zich kennen als een lieve en rustige hond. Ze geniet erg van knuffelen en aandacht. Begroet je blij en ook als je haar naam alleen al noemt, reageert ze lief en enthousiast. Riga vindt ook makkelijk haar rust weer op zichzelf. Ze ligt graag wat te soezen in je nabijheid, schrikt ook niet snel op van dingen. Riga kan in het gastgezin ook al even alleen blijven. ’s Nachts slaapt ze in het gastgezin in een bench.

Riga is sociaal gezien een echt mensgerichte hond. Met de andere honden in het gastgezin laat ze niet echt sociaal gedrag zien, ze stelt zich duidelijk dominant op. Het zou kunnen dat training hierin verandering zou kunnen brengen. Voor nu zal echter rekening moeten worden gehouden met dat Riga niet samengaat met andere honden, ook bij het uitlaten.
Omgang met katten en kinderen is onbekend.

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Riga

Riga

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu