Rutger

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-7696
20-7696
Herder (mix)
Ja

Rutger is een gecastreerde Herder reu, geboren rond 28 januari 2017. Hij is ca 55 cm hoog. Een hond met een echt gouden Herderhart. Hij is oh zo trouw, aanhankelijk en slim. Rutger geniet erg van het huiselijk leven dat hij nu in België heeft. Zoals een echte Herder betaamt is hij op de mensen om hem heen gericht, doet graag dingen voor ze en ligt graag gezellig en in ontspanning bij ze. Rutger geniet ook erg van lange wandelingen met zijn baas, is mooi fit. Aan de lijn lopen doet hij ook goed. De eerste meters wel wat enthousiast, omdat hij weet dat hij er lekker op uit gaat. Met zijn baas spelen met een bal, vindt Rutger echt fantastisch, je kan hem niet blijer maken dan dat. Of wacht, misschien is knuffelen toch zijn favoriete hobby? In ieder geval staat vast dat hij daar ook erg van houdt. Als een echte Herder wil hij het graag goed doen voor zijn baas. Rutger gedijt dan ook goed als je hem aan het werk zet, duidelijk bent in wat je van hem verwacht.

Op dit moment leeft Rutger samen met twee teefjes in Belgie. Dat ging na zorgvuldige gewenning goed. De combinatie met reuen is minder. Buiten stelt Rutger zich ook niet echt sociaal op naar andere honden. Wij plaatsen Rutger daarom het liefst bij mensen die geen andere honden hebben. Met zorgvuldige begeleiding zou de combinatie met een rustige, stabiele teef eventueel nog kunnen. Ook plaatsen we Rutger niet bij kinderen onder de 12 jaar. Een alerte Herder als Rutger zal bij opnieuw wennen aan een thuis, rust en duidelijkheid in de begeleiding nodig hebben. Dit is moeilijk te combineren met jonge kinderen. Rutger is er ook te enthousiast en te sterk voor.
Op dit moment kan Rutger goed alleen thuis zijn. Hij is dan wel in gezelschap van andere honden. Een bench werkt echt niet met deze knul. Een fijne tuin daarentegen wel. Rutger zal die voor het spelen met ballen en voor een ontspannen slaapje in de zon zeker waarderen.

Lieve Rutger is een gouden hond en zoekt een passende baas die hem kan geven wat hij nodig heeft. Hij zal je als een echte Herder dubbel en dwars teruggeven wat je in hem investeert. (04/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 28 januari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Rutger

Rutger

-_S92BnoS4c
UxAkO7GJJ4M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu