Santos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
wilma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0244
20-0244
Podenco (mix)
Ja

Santos is een Podenco mix reu, geboren rond 30 september 2020. Zijn geschatte eindhoogte is ongeveer 45 cm. Santos is gered door een samenwerking van Ana (ons asiel), de politie en de brandweer. Santos had een lang touw om zijn nek en dit touw zat vast en daardoor was het onmogelijk om hem los te krijgen. Gelukkig werkte de eigenaar van de muur mee en mocht er 1 muur afgebroken worden zodat Santos bevrijdt kon worden. De 3 uur durende reddingsoperatie heeft gelukkig een heel goed einde. Nu wil Santos alleen nog een veilige en warme mand vinden. (04/21)

Eindhoogte 45 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 30 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Wilma Meijer
E-mail: wilma@animalinneed.com

Santos

Santos

v5Iy1OoUVvA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu