Savannah

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
nathalie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 0033
Landcode: 10-
0033
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)

Savannah is een Mastin mix teef, geboren rond 12 februari 2015 en is ca 60 cm hoog. 3 jaar geleden werd Savannah samen met haar pups gevonden op straat, niemand keek naar ze om. Haar pups vonden gelukkig al gauw een warme mand maar Savannah was nog erg verlegen. Inmiddels is Savannah zover gekomen en niet angstig meer, ze kan opzoek naar haar eigen warme mand.

De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.

Savannah wordt gesponsord door Dinie Waterham. (02/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Urgent
Geboorte 12 februari 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Deze honden vinden het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij deze honden bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Nummering: 10-
0033
Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
Ziektes
Bij deze hond Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk adoptie/medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nathalie Wulf
E-mail: nathalie@animalinneed.com

Savannah

Savannah

PdzBRPremS4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu