Skippy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0107 🇾🇪
10-0107 🇾🇪
Overige
Ja

Dit is Skippy! Een knul met echt uitstraling als wij het zelf mogen zeggen. Want wat een geweldige kop heeft hij met zijn markante oren, goede blik in zijn ogen en zijn vagebondvacht! Skippy is een gecastreerde mix reu van vier jaar oud (geschatte geboortedatum 30 augustus 2016). Hij is 52 cm hoog en 20 kg zwaar.

In het gastgezin waar Skippy verblijft sinds zijn aankomst uit Portugal, merken ze dat hij al snel nieuwe dingen dapper tegemoet treedt. Deze knul was duidelijk nog niet zoveel gewend op het gebied van een huiselijk leven. De tv was bijvoorbeeld een heel vreemd ding voor hem en buiten op straat, waar alles toch erg onbekend en vreemd is voor Skippy, doet hij dapper zijn best aan de lijn. Het is dan ook mooi om te zien hoe hij het binnenshuis dan nu al zo vertrouwt. Voorzichtig wordt iedereen vriendelijk begroet, hij geniet dan heerlijk van een aai. In de kern dus een fijne ontspannen knul, die zich al wel vrij genoeg voelt om brutaal een op het aanrecht slingerende boterham te pikken. Past toch helemaal bij hoe hij er uit ziet?! Skippy is zindelijk en gaat goed om met de honden in het gastgezin.

Voor de rest is Skippy dus wel een hond die verder moet wennen en zich nog verder moet aanpassen aan ons Nederlandse leven. Vreemde mensen op straat zijn bijvoorbeeld nu nog wat veel voor hem, die ontwijkt hij liever. Maar ook daar maakt hij vorderingen in.
In een niet te drukke nieuwe woonomgeving ontwikkelt Skippy zich waarschijnlijk nu verder het beste. Verder is de drukte van een gezin met jonge kinderen ook niet geschikt om Skippy rustig te laten wennen, wat rustiger, oudere kinderen vanaf een jaar of 14, zou wel kunnen. Een al aanwezige stabiele hond (in het gezin of structureel in de nabije omgeving) zou wel een bevorderlijke invloed kunnen hebben op Skippy’s verdere aanpassingsproces. Skippy wordt niet bij katten geplaatst. Voor deze knul met zijn geweldige uitstraling zoeken we dus een baas die hem de tijd en de ruimte geeft om verder te wennen.

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 augustus 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Skippy

Skippy

KkOrmhy9jJY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La LĂ­nea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu