Sunday

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0197
10-0197
Overige
Ja

Wat schrokken de vrijwilligers toen ze dit broodmagere zwaar verwaarloosde meisje in het staatsasiel zagen. Ze was alle hoop verloren en lag in een hoekje weg te kwijnen. Een hartverscheurend tafereel, de vrijwilligers twijfelde uiteraard niet en namen Sunday mee naar ons foster adres in Portugal. Daar is deze enorme lieve dame aan het bijkomen van haar helse leven. We durven niet eens te denken aan alle ellende die ze heeft moeten doorstaan. Ze wandelt graag een rondje, komt graag een knuffel halen en de wanhoop op haar snuit heeft plaats gemaakt voor een glimlach van hoop. Lieve lieve aandoenlijke Sunday heeft ook nog eens hartworm waarvoor ze momenteel behandeld wordt. Dit lieve omaatje zoekt een plekje waar ze nog kan het laatste stukje van haar leven kan genieten. We hebben geen idee hoe lang dat zal zijn maar we hopen met heel ons hart dat het haar na alle ellende gegund is.

Sunday is een lieve dame geboren rond 1 juni 2011 en ongeveer 50 centimeter hoog.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2011
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Sunday

Sunday

lk7K0WakZSo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu