Tessa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-8968
20-8968
Galgo (mix)
Ja

Tessa is een gesteriliseerde Galgo mix teef, geboren rond 23 april 2019. Ze is ca 70 cm hoog. Tessa verblijft in een gezin met oudere kinderen, een kat en twee andere teven. Een slimme en zelfstandige dame die heel goed weet wat ze wilt. Ze heeft een heerlijke eigenzinnig karakter. Een dame met een gezonde dosis pit! Maar Tessa is ook echt een lieverd. Ze komt heerlijk met haar baasjes knuffelen. Verder geniet ze ook enorm van heerlijk rennen en spelen in de tuin. Tessa is geen fan van teven, ze gaat veel liever met reuen om. De kat is geen probleem. Tessa is zindelijk en wandelt netjes mee aan de riem. Naar andere honden heeft ze dan een gezonde interesse. Tessa is echt een heerlijk wandelmaatje want ze is graag actief bezig. Niet alleen fysiek, haar intelligentie maakt haar ook heel geschikt voor training, spelletjes enz. Tessa vindt het verder geen probleem om even alleen te zijn, ze is daarbij dan wel in het gezelschap van de andere honden. De mooie dame heeft wel echt behoefte aan een baas die grenzen goed aangeeft en een natuurlijke dosis overwicht heeft. Een baas die deze eigenschappen heeft is echt perfect voor Tessa. Ze zal dan ook voor deze baas de perfecte hond zijn want ze is super trouw, loyaal en lief.

Eindhoogte 70 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 23 april 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Tessa

Tessa

yIuDwsN5SMI
qy5Fs2bPTbs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu