Tobi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0162
40-0162
Overige
Ja

Dit is Tobi, een gecastreerd mix reutje met een mooi middelmaatje van ca. 48 cm. Zijn geboortedatum is geschat op 23 november 2020.

Voorzichtig nieuwsgierig snuffelt Tobi onze kant op als hij netjes en geduldig aan de riem met zijn Griekse foster met ons mee is. Rustig en bescheiden bestudeert hij ons vreemden eens even. Hij verblijft nu wat dagen bij zijn foster in huis en met haar knuffelt hij al graag. Hij geeft zijn hart dus graag, maar niet zomaar aan de eerste de beste, kijkt eerst de kat uit de boom. Over katten gesproken…Tobi is zo sociaal en zacht met andere dieren, dat hij laat de katten bij zijn foster gewoon bovenop zich slapen. De katten bij de foster voelen zijn zachte inborst en tsja, een kat is een kat: dan wordt je dus gewoon gebruikt ;).. Met de andere honden in de huiselijke opvang speelt Tobi heel graag. De hondjes die er net zijn, worden door hem ontspannen verwelkomd. Een erg sociale knul met een groot hart dus deze lieverd Tobi. Wij gunnen hem een lieve geduldige baas die hem even de tijd geeft om te laten zien wie hij is, namelijk een lieve speelse hond met een groot sociaal hart.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Tobi

Tobi

NmjUQldUxz4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu