Tommy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0091
10-0091
Podenco (mix)
Ja

Tommy is een gecastreerde Podenco mix reu, geboren rond 1 oktober 2019. Hij is ongeveer 54 cm hoog. Mooie Tommy kwam als pup in een asiel in Portugal terecht en wacht sindsdien op een lieve baas die zijn liefde kan beantwoorden. Dit jochie is van zijn tijd in het asiel gelukkig niet minder vrolijk of angstig voor mensen geworden, zoals op de filmpjes te zien is. Hij geniet echt van de aandacht die hij krijgt van de vrijwilligers. Je ziet zijn blik en stand van zijn oren dan helemaal zacht worden, zo lief!

Tommy is een mix Podenco, meestal heel vrolijke en lieve honden van aard; heel slim ook meestal. En dat laatste is natuurlijk handig, omdat Tommy nog moet leren wat van hem verwacht wordt als Nederlandse huishond. Iets wat hij uiteraard niet gewend is.

De foto’s en de filmpjes tonen zowel Tommy’s zachtheid in het contact met mensen als zijn alertheid om zijn omgeving te onderzoeken. Mooie uitgangspunten om verder mee aan de slag te gaan. (03/21)

Eindhoogte 54 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een podenco bij voorkeur bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Tommy

Tommy

18i91HaGANY
xyT0kStC0RQ
f4vVxZYmD9E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu