Villy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0157
40-0157
Overige
Ja

Villy is een gesteriliseerd mix teefje van vier jaar oud (geschatte geboortedatum 25 oktober 2016). Ze heeft een schofthoogte van 55 cm.

Rustig bekijkt Villy ons eerst even voordat wij voor haar vreemde vrijwilligers haar kennel van het gemeentelijke asiel van Lesbos instappen. Haar kwispelende staartje verraadt dat ze eigenlijk ook heel graag contact met ons heeft. Ze durft alleen nog niet zo goed. Ze is weggehaald van een plek waar veel honden worden vergiftigd. Ook worden de honden daar alleen maar weggejaagd. Villy heeft dus even nodig om ons te vertrouwen, maar alles aan haar lichaamshouding vertelt ons een groot verlangen naar ook wat liefde en zachtheid. Ze let goed op en ziet de al wat meer dappere honden genieten van de aandacht die ze krijgen. Telkens komt Villy wat dichterbij, lief dapper meisje. In een rustige omgeving en met een zachte geduldige aanpak, is Villy typisch een hond die haar baas voor elke aai en knuffel dankbaar zal zijn voor het warme thuis dat haar geboden wordt.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Villy

Villy

SqXnbE1up0s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu