Zelda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0229
10-0229
Overige
Ja

Zelda komt vanuit het staatsasiel van Villareal in Portugal, waar ze met haar broertjes en zusjes terecht was gekomen en weken heeft moeten verblijven. Ze zijn nu allemaal in opvang bij de organisatie waarmee we samenwerken in het zuiden van Portugal. Zelda is enorm lief en zachtaardig, zeer sociaal en zoals het filmpje laat zien geniet ze intens van menselijke aandacht en genegenheid. Met de andere honden gaat de rustige en bescheiden Zelda heel erg goed om. Haar geboortedatum is geschat op 9 februari 2021 en ze heeft een eindhoogte van ca 50 cm. Ze is een prachtige, blonde hond. Het zou ook voor Zelda fijn zijn als ze naar haar eigen baasje mag, zodat ze kan laten zien wat een enorm lieve huisgenoot ze is en bij wie ze mag opgroeien en voor altijd mag blijven.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Zelda

Zelda

Izr8UhnB1jM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu