nldaendees
logo
 • Start
 • Helpen
 • Diverse acties van en door onze hondenvrienden

Joris hond in het zonnetje

Ik ben Joris, nadat ik in Spanje geboren ben, ben ik na 3 maanden al in Nederland gekomen om te wonen bij Elke en Joost in Tilburg. Daar heb ik me de laatste vier jaar ontwikkeld tot een hele lieve, trouwe en speelse hond. Mijn baasje krijgen nu alleen een babytje en daar kan ik niet zo goed mee door een deur. Kinderen daar schrik ik altijd zo van. Het liefste ben ik bij andere honden, volwassenen of grotere kinderen (vanaf 12 jaar) in een evenwichtige omgeving. Van nature ben ik namelijk een beetje onzeker, dus ik vind het fijn als er rust en regelmaat is. Mijn baasjes zouden me het liefste houden, maar denken dat ik bij een andere baas beter af ben nu er een kindje komt. Ik denk dat ze daar gelijk in hebben. Oftewel, wie wil mij, een gecastreerde reu van 4 jaar en 28 kilo een nieuw thuis bieden? Als je houdt van uitgaan, spelen en knuffelen dan ben je bij mij aan het goede adres. Af en toe een paar uurtjes in de bench vind ik geen probleem. Met mijn lieve ogen en gelaatsuitdrukking wind ik je om mijn vingers. Kom maar eens langs om kennis te maken.

Joris1

Joris2

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zondag 3 september Beachwalk

De eerste 100 honden zijn inmiddels ingeschreven voor de Beachwalk. Hoe tof is dat! Op zondag 3 september 2017 organiseren wij voor de 4e keer dit festijn, waarvan de opbrengst geheel voor het asiel in Spanje is. Uiteraard zal ook Peter weer van de partij zijn. Een feestdag met uw hond(en) voor de honden. Daar wilt u toch ook bij zijn!  
U kunt zich inschrijven via www.dogsfordogsbeachwalk.nl 
 
beachwalk2017

Deel via facebook

Submit to Facebook

Manege De Hoef sponsort AIN

Wat hebben we een fantastische middag mogen meemaken. Manege De Hoef in Egmond aan de Hoef organiseerde sponsor springwedstrijden om Animal in Need te steunen. Puck van den Berg en Jenny hebben het fantastisch geregeld. Er zijn heel veel spullen ingezameld. Op de manege wonen 8 Koekebakkers en hebben Koekebakkervriendjes die bij manegemedewerkers wonen. We hebben genoten van de gezelligheid....en wat een bedrag is er opgehaald... € 1425,55 Wow! Met een bus vol spullen en dankbaar zijn we naar huis gegaan. Enorm bedankt Manege de Hoef.

Joyce Meulenkamp

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Tijdens AIN dag rondleiding Dierenuitvaartcentrum mogelijk

Dit jaar opent op onze jaarlijkse Animal in Need dag op 11 juni Dierenuitvaartcentrum IJsselstein haar deuren voor ons  om u een unieke kans te geven te zien hoe alles in het crematorium zowel voor als achter de schermen te werk gaat. U kunt dan zien hoe op een mooie en respectvolle wijze met de overleden huisdieren wordt omgegaan en de baasjes zo de gelegenheid te geven op eigen wijze en naar eigen wens afscheid te kunnen nemen van hun geliefde huisdier. Alle mogelijkheden en keuzes die daarin gemaakt kunnen worden, worden aan u uitgelegd.

Er zullen minimaal twee rondleidingen zijn. De eerste om 13.00 en de tweede om 15.00. Natuurlijk zorgen wij dat deze rondleidingen niet samenvallen met andere activiteiten.

Graag weten wij of u interesse hebt in zo’n rondleiding maar natuurlijk kunt u zich ook ter plekke nog inschrijven. U kunt zich aanmelden op annelies_dobbinga@hotmail.com of bij de infostand aan de ingang van dierenasiel Rijpickerwaard. 

Folder over het dierenuitvaartcentrum vindt u hier.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Inzamelen goederen

Lieve mensen, wij vinden het geweldig dat u ons helpt met het inzamelen van de goederen. Echter zijn we door de hoge transportkosten tot de conclusie gekomen dat we echt alleen dat wat op de lijst staan aan kunnen nemen. Deze dingen zien wij ook graag schoon en niet kapot. Met regelmaat krijgen de opslagadressen spullen aangeleverd die of vies, kapot zijn of die we niet kunnen gebruiken. Deze moeten zij op eigen kosten naar de stort brengen. Ook om hen te beschermen moeten we vanaf nu kritischer zijn.  
Mocht u spullen hebben die niet op de lijst voorkomen, neem dan graag eerst even contact met ons team in Nederland op. 
Dank voor uw begrip hiervoor.
 

Inzamellijst:

 • Voer
 • Halsbanden en riemen
 • Dekens (zonder vulling)
 • Varikennels
 • Tyraps
 • Emmers
 • Voerbakken (van metaal)
 • Manden (in goede staat)
 • Poepscheppen
 • Handdoeken
 • Zwembadjes groene schildpadjes of blauwe schelpen
 • Wd40 spray
 • Tape

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

AIN dag 2017

Lieve AIN vrienden,
 
Zoals jullie waarschijnlijk op de site en op facebook hebben gezien, zit er weer een AIN dag aan te komen. Zijn er mensen die een kraampje willen huren? Ook zoeken we spullen om te lenen die dag, zoals tosti-ijzers, ijskastjes, frituurpannen, butagasstellen voor pannenkoeken. Hulp met verkrijgen van spullen om goodiebags te vullen en sponsoren voor kramen en alle andere kosten. De gehele opbrengst komt natuurlijk zoals altijd weer ten goede aan alle hondjes in La Línea.
Annelies Dobbinga: 010 - 420 91 91. annelies_dobbinga@hotmail.com.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Aankondiging 11 juni 2017 Animal in Need event

Lieve hondenvrieden,

We hebben weer SUPER nieuws! Zet een groot kruis in je agenda op 11 juni want die dag zijn jullie tussen 12.00 tot 17.00 druk!  Dan wordt weer het super gezellige Animal in Need event 2017 gehouden. Dit keer op een zeer centrale lokatie midden in het land, namelijk bij de Rijpickerwaard (IJsselstein) waar onze hondjes regelmatig worden ontvangen. 
Uiteraard is Peter erbij om alle oud asiel bewoners (koekebakkers) te knuffelen! 
Het programma volgt binnenkort!
U bent er toch ook bij?!? Tot dan!!
Groetjes van het gehele Animal in Need team

animal in need event 2017

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

ALSNOG DE 24 UURS ACTIE (aangepaste vorm)

In het najaar van 2016 zou er een originele ludieke actie plaatsvinden in het asiel van Peter Koekebakker. Een 24 uurs opsluiting stond op de planning en veel trouwe Koekebakker-fans doneerde. Helaas kon dit geweldige initiatief van een aantal top vrijwilligers, vanwege omstandigheden niet plaats vinden. Omdat het originele plan van de opsluiting gewoonweg niet meer te realiseren was, is gekeken naar een andere ludieke actie. 

Gelukkig zijn een viertal kanjers van vrijwilligers bereid om deze aangepaste 24-uurs actie uit te voeren. 

Het zijn de powerbabes Ilse, Diana, Karen en Klasina.

De aangepaste actie start al op zaterdag 8 april. Onze eigen Peter zal om 14 uur de aftrap geven van de "24 uurs actie" met de naam: Kijkje in het asiel!
In plaats van een opsluiting zullen deze 4 meiden het gehele asiel laten zien door ieder uur een gedeelte van het asiel te filmen en dit filmpje op de facebook pagina Animal In Need te plaatsen. Zodra het 's avonds donker wordt zijn ze genoodzaakt te stoppen maar de volgende dag om 9 uur zullen ze weer fris en fruitig paraat zijn om iedereen het reilen en zeilen van het asiel te laten zien.

In totaal zullen deze dames maar liefst 24 filmpjes vanuit het asiel tonen. Uiteraard kunt u daar o.a. ook Peter Koekebakker, Lidia en Ana in zien schitteren!

Indien u deze originele actie ten behoeve van het castratieproject wil steunen dan kunt u een bedrag overmaken op NL14 RABO 0102 6440 39 van de Stichting SCF/ Animalinneed te Poeldijk

Het geld zal worden gebruikt om lokale bewoners de kans te geven hun hond gratis te laten castreren/steriliseren. Dit om de stroom pups te minimaliseren.

 

actie24uur

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Actie na noodweer in Spanje

Het noodweer wat zuid Spanje en het asiel van Peter Koekebakker een paar dagen geleden tergde, is vast niemand ontgaan.  

De onvoorstelbare hoeveelheden hemelwater zorgde voor onverwacht veel problemen. Weilanden liepen vol water, de paarden moesten met spoed gered worden, kennels en dierenverblijven liepen vol, de kliniek stroomde vol water, broodnodige apparatuur als koelkasten, vrieskist, stoppenkasten ect werden door het water vernield. Alles op alles werd gezet om de dieren in het asiel te redden. De regen was echter onverbiddelijk, Peter en zijn team sprongen ook bij toen de honden van een nabij gelegen asiel dreigde te verdrinken. Alle dierenlevens telde, niet waar ze zich op dat moment bevonden. Het waren loodzware dagen. We plaatsten uit nood een oproep op onze Facebookpagina, een oproep voor hulp, voor financiële steun om deze noodtoestand het hoofd te kunnen bieden.
Toen gebeurde er weer iets onvoorstelbaars! Massaal werd er vanuit Nederland gereageerd op deze oproep. De oproep werd gigantisch vaak gedeeld. Warme steunbetuigingen, bezorgde berichten en héél veel donaties stroomden binnen. En wat we voor onmogelijk hielden gebeurde, een onwaarschijnlijk geweldig bedrag kwam er binnen!
Een bedrag van maar liefst €27.014,-
Met dit geld kunnen we alles wat we kwijt zijn geraakt vergoeden, alle schades van wat stuk is gegaan kunnen we herstellen en met dit bedrag kunnen we zelfs maatregelen treffen zodat we dit nooit meer hoeven mee te maken. We hebben ook geen woorden die kunnen uitdrukken hoe ontzettend dankbaar wij U zijn.
Lieve lieve mensen, waanzinnig bedankt voor jullie steun, jullie liefde en de donaties!  Ze zijn zo overweldigend en hartverwarmend, dat we daar gewoon een beetje stil van zijn. Zonder jullie waren we verloren.
Bedankt!

ainevent1      ainevent2      ainevent3

Deel via facebook

Submit to Facebook

Radio interview oproep opvanggezinnen

Ronald van der Weide, bestuurslid SCF/Animal in Need heeft via een geanimeerd live radio interview bij radio Noord Holland een oproep voor opvanggezinnen gedaan op 14 november 2016. Inmiddels hebben een drietal opvanggezinnen zich gemeld.

Dit radio interview is te beluisteren via https://youtu.be/jjqvHOC43EM

Op 15 november is er nogmaals aandacht voor SCF/Animal in Need geweest, te beluisteren via https://youtu.be/QBZnkEZvL9g plus een kort resume over het item, te luisteren via https://youtu.be/tQZ4xMsIHQA

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Impressie Animal in Need event 2016

ANIMAL IN NEED EVENT 9 OKTOBER 2016 te NUENEN

Onder een prachtig zonnetje op een even zo prachtige locatie in Nuenen werd het jaarlijkse Animal in Need event gehouden. Het werd een prachtige succesvolle dag waarin mens en hond centraal stonden en samen konden genieten onder het genot van hapjes en drankjes. Het terrein was zeer ruim, waardoor de honden op een apart afgesloten gedeelte naar hartenlust konden spelen en rennen en als de viervoeters dorst hadden konden ze deze lessen in de slobberhoek. Peter Koekebakker was uiteraard weer van de partij en kon zijn geluk niet op met zo veel blije gezichten en blije honden. Voor de muzikale noot waren er prachtige optredens van Michael Nobbe en Mark Elbers en zoals bij elk event was de sfeer prima en konden de diverse hondenbezitters en hun honden elkaar weer ontmoeten. Na een toespraak kreeg Peter namens het bestuur een gouden mand en voederbak uitgereikt als symbool dat elke hond een  gouden mandje verdient. Zichtbaar ontroerd was hij tijdens het lied You never walk alone, gezongen door Mark Elbers. De titel van het lied is natuurlijk van toepassing op een ieder die het asiel een warm hart toedraagt. We doen het met zijn allen, zowel het team in Spanje, alsmede alle vrijwilligers, adoptanten/sympathisanten daarmee bedoelend. Diverse stands, waaronder onze eigen Animal In Need stand, waren aanwezig om diverse goederen te koop aan te bieden. 

De grootse loterij met prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren, was een groot succes en de lotenverkoop liep storm. Om 4 uur was het dan zover, de trekking van de loterij, met als absolute hoofdprijs twee vliegtickets naar Malaga met mogelijkheid tot Meet & Greet met Peter Koekebakker. Ieder wachtte in spanning af of zijn of haar lot de winnende was. Nadat er al diverse mooie prijzen op diverse loten waren gevallen was het zover. De prijswinnaar van het winnende lot van de twee vliegtickets slaakte een kreet van geluk en was zichtbaar verbaasd. 

Zoals al eerder gezegd het was een ongelofelijk mooie dag op een evenzo ongelofelijk mooie locatie. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers en Christy en Cor, die geheel belangeloos hun terrein en accommodatie aan ons ter beschikking hebben gesteld.

Volgend jaar hopen wij u weer te mogen begroeten op ons event.

ainevent1      ainevent2      ainevent3

Foto´s van het event zijn verder te bestellen bij: 

www.emzetfotografie.nl

Deel van de opbrengst komt ten goede aan Animal In Need

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Actie van Esmee 2015

Dankzij de geweldige actie van Esmee Helling via de " Kom in Actie "pagina van Geef Gratis is er een bedrag van 972 euro gedoneerd . Dit geweldige bedrag is besteed aan het Neutralisatie project . Sinds 2012 ondersteunt de stichting dit project in La Linea om te voorkomen dat pups ongewenst worden geboren en gedumpt worden in bv vuilcontainers of in dozen voor het asiel. Esmee hartelijk dank voor jouw hulp .

Deel via facebook

Submit to Facebook

AIN Go Orange Bekers.

Samantha van Ginkel, Bo Webbers en Joyce Meulenkamp hebben  bekers omgetoverd in "AIN Go Orange bekers" . Deze bekers gaan Bo en haar vriendin Samantha verkopen op de koningsdag, de gehele opbrengst gaat naar de dieren in het asiel van Peter. koningsdag2

De gelamineerde stickers zijn geproduceerd en gesponsord door de  ROCvA  Signmakers. koningsdag1

Deel via facebook

Submit to Facebook

Permanente actie

Joyce Meulenkamp, Raymond Boelis en Bo Webbers gaan de dieren financieel steunen door middel van een leuke actie . " Voor elke verjaardag waar we naar toe moeten doneren we €10,00 aan animal in need ."  De jarige krijgt alleen nog een attentie en certificaat van de donatie."  Bo doneerde samen met twee vrienden al 30 euro voor de verjaardag van een vriendin.  Bedankt voor dit geweldige initiatief.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sponsor een kenneldeur .

We zijn begonnen met de renovaties van de quarantaine afdeling en de lange rij met twintig kennels van Campito 1  . Hier komen nieuwe vloeren in die afgewerkt worden met beton-coat voor sneller en beter schoonmaken . De muren worden gestuckt en gesaust waardoor de parasieten niet in de poreuze beton blokken hun eieren leggen . Ook komt er een transparante dakplaat in voor meer licht . En hard nodig is nieuwe deur-elementen met spijlen op 6 cm tussen afstand . Team Gibraltar financiert de verbouwing. Het enige wat nog ontbreekt zijn de deur-panelen die in Nederland beter en goedkoper zijn. De prijs van 1 kenneldeur is €95 .We hebben er 25 nodig . Wil u ons helpen doneer dan op bank nummer: IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U  met referentie deuren. Ook namens de dieren , dank u wel. Peter.

Tussenstand Kenneldeuren : 11

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Verkoop tulpenbollen

30 prachtige tulpenbollen voor 17.50 inclusief verzendkosten . Je kunt zelf doorgeven welke kleuren of combinatie je graag zou willen. info@dogsfordogsbeachwalk.nl. De opbrengst Is voor Animal in need. U kunt ze nog steeds planten. Groetjes Monique de Zwart

tulpen

Deel via facebook

Submit to Facebook

Een lekkere kluif of koek voor elke hond

Nanda van Hondenuitlaatservice De Blije 4 Voeter uit Utrecht vindt dat de honden in het asiel wel iets extra's verdienen. Daarom heeft ze, met medewerking van Dierenspeciaalzaak Froon uit Utrecht, voor elke hond een lekkere kluif of koek gekocht.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Welkom bij Winter Hondenland!

Op 13 december 2015 vindt in Hoenderloo voor de tweede keer het Lange Neuzen Festival plaats. Deze keer is gekozen voor  een gezellige kerst/winter editie. langeneuzenfestivalHet thema is dit jaar dan ook “Winter Hondenland” . 

De opbrengst van het festival zal dit jaar ten goede komen aan de stichting SCF/ Animal in Need. Op deze website vindt u alle informatie omtrent het evenement.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Open dag bij van der Kroon Westwoud

Op 3 oktober is de stichting SCF/Animalinneed de gehele dag aanwezig  met een stand bij Van Kroon te Westwoud. Natuurlijk bemand door JORDI en ROOS en bijgestaan door MIrjam en Ronald. Naast informatie over het asiel in La Linea zullen er ook leuke artikelen (waaronder de unieke handdoekjes)  ronaldter verkoop worden aangeboden waarvan natuurlijk gehele opbrengst bestemd is voor Dierendag in het asiel van Peter Koekebakker.

Jordi en Roos van der Weide hebben een brief opgesteld en deze naar lokale kranten en de schoolkrant verstuurd. In de brief vragen ze aandacht voor het asiel van Peter en vertellen over hun actie "keukendoeken" . Unieke handdoekjes 70 bij 35 cm.  Prijs EUR 5,00 exclusief evt verzendkosten. Gehele opbrengst gaat naar het asiel Animal in Need in la linea Spanje . Graag uw bestelling op Hauwert1691@gmail.com

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.