nldaendees
logo

Car boot sale (kofferbakverkoop)

charity car boot sale

Voor het eerst op het Animal in Need event organiseren we een kofferbak verkoop. Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan te koop aanbieden op internet. Daarom organiseren we een zogenaamde kofferbakverkoop. In Engeland ook wel car boot sale genoemd. 

Kom met je auto of bestelbus met of zonder aanhanger naar het event . Op het evenemententerrein  krijg je een plek toegewezen. De voertuigen worden in rijen neergezet en u stalt de spullen uit voor de auto, recht vanuit de kofferbak. Vandaar de naam kofferbakverkoop. Zo ontstaat een leuke, afwisselende markt en de verkoop kan beginnen. 

Het inschrijfbedrag voor de hele dag bedraagt 25 euro.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is Vol. Schrijf u in via onderstaand formulier.

Kofferbak verkoop

Geslacht(*)
Invalid Input

Voornaam
Ongeldige invoer

Naam (*)
Uw naam invullen svp.

Adres(*)
Uw adres invullen svp.

Postcode (*)
Uw postcode invullen svp

Woonplaats
Uw woonplaats invullen svp.

Email(*)
Uw emailadres invullen svp.

Telefoon(*)
Uw telefoonnummer invullen svp.

Toelichting
Svp invullen

Kofferbakverkoop(*)
Ongeldige invoer

Antispam(*)
Antispam
VerversOngeldige invoer

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.