nldaendees
logo

Tijdens AIN dag rondleiding Dierenuitvaartcentrum mogelijk

Dit jaar opent op onze jaarlijkse Animal in Need dag op 11 juni Dierenuitvaartcentrum IJsselstein haar deuren voor ons  om u een unieke kans te geven te zien hoe alles in het crematorium zowel voor als achter de schermen te werk gaat. U kunt dan zien hoe op een mooie en respectvolle wijze met de overleden huisdieren wordt omgegaan en de baasjes zo de gelegenheid te geven op eigen wijze en naar eigen wens afscheid te kunnen nemen van hun geliefde huisdier. Alle mogelijkheden en keuzes die daarin gemaakt kunnen worden, worden aan u uitgelegd.

Er zullen minimaal twee rondleidingen zijn. De eerste om 13.00 en de tweede om 15.00. Natuurlijk zorgen wij dat deze rondleidingen niet samenvallen met andere activiteiten.

Graag weten wij of u interesse hebt in zo’n rondleiding maar natuurlijk kunt u zich ook ter plekke nog inschrijven. U kunt zich aanmelden op annelies_dobbinga@hotmail.com of bij de infostand aan de ingang van dierenasiel Rijpickerwaard. 

Folder over het dierenuitvaartcentrum vindt u hier.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.