nldaendees
logo

Carpoolplaats voor AIN dag

Beste AINdag bezoekers,
Wij zijn ontzettend blij met onze locatie in asiel Rijpickerwaard op 11 juni. De locatie is prachtig en het is leuk te zien waar onze Koekebakkers opgevangen worden. Nadeel echter is dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is bij het asiel. Dit hebben we kunnen oplossen doordat MERCEDES ROGAM uit Bergschenhoek ons geheel kosteloos voor deze dag een Mercedes Vito bus en een Mercedes Sprinter ter beschikking stelt. De busjes rijden vanaf 11.45 uur heen en weer tussen carpoolplaats IJsselstein Woolderweg 108 postcode 3401 RP aan de N210 naast de A2 en asiel Rijpickerwaard. Reistijd circa 5 minuten. Klik hier voor bijgevoegde kaart.
 
Ons verzoek aan u is :
Als u alleen bent met uw hond(en) uw auto te parkeren op carpoolplaats IJsselstein en de Mercedes Sprinter brengt en uw hond(en) naar het asiel.
Als u met meerdere personen bent, de passagiers met honden af te zetten aan het begin de parkeerplaats van het asiel en uw auto te parkeren op de carpoolplaats waarna een van de bussen u terugbrengt naar het asiel.
Mocht u goederen bij zich hebben die afgegeven moeten worden, de AIN bus staat aan het begin van het parkeerterrein.
We begrijpen dat het een extra moeite is, maar wij willen in de woonwijk geen parkeeroverlast veroorzaken en wij hebben geprobeerd dit lastige puntje aan deze fantastische locatie zo goed mogelijk op te lossen.
Peter, de mensen van het asiel Rijpickerwaard en wij als organisatoren bedanken u vast voor uw medewerking en we hopen op een leuke drukbezochte dag.
Met grote dank aan MERCEDES ROGAM Bergschenhoek.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.