nldaendees
logo

Fedor hond in het zonnetje

Sociale, vriendelijke en beresterke reus (4jr) zoekt nieuw liefdevol Thuis met buiten.  Fedor is ruim drie jaar geleden vanuit Spanje via AIN bij ons gekomen. In Spanje is hij in huis opgegroeid en had een baas die goed voor hem heeft gezorgd en hem met zorg heeft gesocialiseerd. Fedor is een bijzonder lieve en aanhankelijke hond, vriendelijk naar zijn omgeving, speels. Luistert goed, loopt netjes mee aan de lijn, kan loslopen, is baasgericht en doet alles met plezier voor een brokje. Leert snel, is gek op snoep. Is lief voor kinderen, mits niet te klein daar is hij te lomp voor,  kan met katten en andere dieren. Kan alleen thuis zijn, sloopt niets, gaat graag mee in de auto. In huis is hij rustig en liefst bij je in de buurt. Waakt met een diepe blaf. Minder lief voor grote reuen; teefjes en kleine hondjes benadert hij vriendelijk en speels. Kortom, een droomhond.

Waarom dan herplaatsen...

Na mijn relatiebreuk ben ik middenin de stad op een kamer gaan wonen met Fedor. Geen tuin, geen bos en losloopgebied naast de deur, en geen auto meer om de ruimte met hem op te kunnen zoeken. Door alle veranderingen, en mijn stress is hij gaan uitvallen naar andere honden. Na nog een verhuizing, is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Met mij en met mijn hond. Veel geprobeerd, halti, Bat-methode, tot een stroomband aan toe.. Inmiddels trekt hij me met slipketting en zijn ruim zeventig kilo gewoon omver. Het wordt mijns inziens onverantwoord met hem te wandelen. Ik vind  het niet fair om hem te houden. Met de juiste baas is dit een geweldige probleemloze hond. Een baas die stevig in zijn schoenen staat en beschikt over een ruime tuin. Dit is geen hond voor een drukke woonwijk of stad. Hij heeft graag overzicht, wat dat betreft is het een echte Mastin. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

Fedor1              Fedor2               Fedor3

Fedor4              Fedor5            Fedor6

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.