nldaendees
logo

Informatie herdenkingsdienst Peter ❤

Je bent niet meer
daar waar je was,
maar overal waar wij zijn.
Nog steeds is het niet te bevatten maar we moeten verder. Door met de missie die Peter gestart was, doorgaan met zijn levenswerk. Dit zullen we doen met alles wat we in ons hebben, met heel ons hart! Dat zijn we hem verplicht. Stil en ongelofelijk dankbaar zijn we voor al uw steun, de honderden lieve berichten en hartverwarmende teksten over Peter. Het biedt zoveel troost, maar bovenal zegt dit iets over Peter, onze Peter...over hem als mens en over zijn missie, zijn levenswerk.
Zondag 14 april aanstaande zullen we daarom hier in Nederland samenzijn. Samen voor elkaar. Samen met elkaar. Samen sterk. Samen voor Peter. 
Met dank aan PC Uitvaart, die ons geheel belangeloos hun faciliteiten heeft aangeboden, zal er die dag een herdenkingsdienst plaatsvinden bij Herdenkingspark Westgaarde te Amsterdam. U bent daar vanaf 16.00 uur van harte welkom om Peter te herdenken. De dienst zal van 16.30 uur tot 17.30 uur plaatsvinden in de Vondel aula. In de link onderaan dit bericht kunt u onder locaties de adresgegevens en de routebeschrijving vinden. Uiteraard verloopt de invulling van deze dienst in nauwe samenwerking met zijn vrouw Madeleine, zijn moeder en de rest van zijn familie. We hopen u daar te zien. 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.