nldaendees

AnimalinNeed

Steun ons

Uw bijdrage is van harte welkom op IBAN nummer NL14 RABO 0102 6440 39 t.n.v. Stichting SCFN / Animalinneed.

  • Start
  • Helpen
  • Een hond sponsoren

Soms willen mensen iets extra’s doen voor het asiel of voor een bepaalde hond. Dat kan onder andere door een hond te sponsoren.

Voor een bedrag van minimaal € 10,- per maand, of zoveel meer als u wilt of kunt missen, kunt u een hond sponsoren. U kunt dit bedrag zelf overmaken of automatisch af laten schrijven van uw bankrekening. In het aanvraagformulier (via onderstaande link) staat vermeld wat de mogelijkheden zijn.

Indien u besluit om dit te doen, ontvangt u van ons een Sponsor certificaat. Uw naam wordt tevens op de website vermeld bij de hond van uw keuze. Als er iets veranderd aan de situatie van de hond, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Mocht u geen keuze kunnen of willen maken, dan zullen wij dit voor u doen. En als u liever niet heeft dat uw naam op de website wordt vermeld, is dat uiteraard geen probleem. U kunt dit aangeven bij de aanmelding.

Alle volwassen honden op onze website kunnen worden gesponsord. De kans is uiteraard aanwezig dat een hond een eigen mandje vindt, want dat blijft ons doel. Een liefdevol en blijvend thuis voor die honden. Wij hopen uiteraard dat u dan een andere hond uitzoekt, zodat u ons op deze manier zult blijven steunen.

Op de website vermelden wij bij de hond, als hij of zij door iemand wordt gesponsord. U kunt heel simpel een hond uitzoeken om financieel te ondersteunen door middel van de zoekfunctie op de website. Als u op onze startpagina ‘Zoek honden’ aanklikt, komt u op een pagina waar diverse keuzemogelijkheden zijn. Een daarvan is ‘Gesponsord’. Hier kunt u dan vervolgens ja of nee selecteren. Op deze manier komen alle honden in beeld die al wel of nog niet worden gesponsord.

Wellicht is het een leuk idee om iemand het sponsoren van een hond cadeau te geven. Of bijvoorbeeld samen met collega’s een hond uit te zoeken of als goed doel op school of via een vereniging. Uw financiële hulp betekent voor de honden in het asiel hoop op een beter leven.

Wilt u een hond sponsoren door middel van een financiële gift ? Vul dan bijgevoegd formulier in of neem contact op met Veronique Put. Zij kan antwoord geven op al uw vragen over dit onderwerp. Haar emailadres is veronique@animalinneed.com.  

Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan voor het sponsoren van een hond.

Namens de honden, alvast hartelijk dank voor uw lieve steun. Ze verdienen het. En het is zo nodig.

Deel via facebook

Submit to Facebook