nldaendees

AnimalinNeed

P1360643

 

 

 

Steun de 400 dieren in ons asiel

De stichting Second Chance Foundation Nederland heeft zich het lot aangetrokken van Peter en de honden die hij probeert te redden. Sinds enkele jaren biedt de stichting ondersteuning door middel van donaties, het inzamelen van goederen en adopties.

Maandelijks komen er een aantal honden naar Nederland en België. Deze zijn via een uitgebreid netwerk in Nederland en België geadopteerd of komen in opvanggezinnen, van waaruit ze een kans maken op adoptie. Daarnaast verleent de stichting structurele hulp door het opzetten van castratie- en sterilisatieprogramma’s met Nederlandse dierenartsen die vrijwillig in het asiel komen werken.

De aandacht wordt eveneens op de plaatselijke bevolking gericht, door samen met lokale dierenbeschermingsorganisaties voorlichting te geven over dierenwelzijn.

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur en help de honden in het asiel! Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de ST.SCFN/ Animalinneed te Poeldijk.

 

Donateur worden met belastingvoordeel

Gewone donaties zijn aftrekbaar voor de belastingdienst. Hiervoor gelden een aantal voorwaarden. Voor meer informatie raadpleeg daarvoor de belastingdienst. (www.belastingdienst.nl)

Deel via facebook

Submit to Facebook