nldaendees
logo

Stichting Second Chance Foundation Nederland is naast financiële steun, ook enorm geholpen met sponsoring in natura'. Door sponsoring van goederen of diensten kunnen wij de exploitatiekosten van voerintratuinde opvang zo laag mogelijk houden. Tot nu toe heeft deze wijze van sponsoring het asiel enorm geholpen. Inzameling voor het asiel is niet meer weg te denken. Inzameling geschiedt op velerlei wijze: middels rommelmarkten, individuele inzet en zelfs door kinderen die hun verjaardag omtoveren tot een inzamelingsactie en in plaats van cadeautjes zakken voeding en andere benodigde materialen vragen.  Heeft u spullen voor ons die u wilt doneren of wilt u meer informatie, neem dan contact op met  Veronique Put-Hoenderboom:   veronique@animalinneed.com

 

Inzamellijst:

  • Voer (geen open gebroken zakken)
  • Halsbanden en riemen
  • Tyraps
  • Emmers
  • Voerbakken (van metaal)
  • Handdoeken
  • Wd40 spray
  • Tape

Graag alles schoon aanleveren.

Sinds kort hebben wij 6 inzamelplaatsen voor goederen en boxen voor het asiel. Mocht u goederen af willen geven dan is het fijn als u dat van te voren met de contactpersoon van die opslag kortsluit.

De oude opslag van Peter’s moeder is vervangen door de opslag van Monique de Zwart-Boon in Hillegom. Telefoon: 06-47857238.

De opslag in Haaksbergen wordt gedaan door Veronique Put-Hoenderboom. Telefoon: 06-13166107

De opslag in Schagen wordt gedaan door Ray Boelis en Joyce Meulenkamp. De goederen kunnen worden afgeleverd bij hen thuis in Zuid-Scharwoude of bij de opslag in Schagen. Tel: 06-15643286 of 0226-763519.

De opslag in Harlingen wordt gedaan door Lucy Post, Kimswerderweg 9. Telefoon: 06-10923403.

Ook in de omgeving van Tiel en Rhenen is er opslag bij Ans Jacobs, Mr.K.M. van Dijkstraat 5, 4043 SB te Opheusden, tel. 06-57779886.

In Zuid-Holland is de opslag bij Ingrid Vreugdenhil, Rijnweg 32, 2681 SN te Monster, tel. 06-43271537.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.