nldaendees
logo
  • Start
  • Helpen
  • Kenneladoptie

kenneladoptie

 

In 2009 is er een begin gemaakt met de renovatie van de hondenverblijven. In november 2012 is El Parque (wat voorheen het Indianendorp werd genoemd) met speelweide gerealiseerd dankzij de financiële hulp van vrijwilligers, donateurs en sponsors.  

De  zogenoemde "Manolo" kennels, welke de voornaam van de spaanse vrijwilliger Manolo kreeg die deze kennels al jaren schoon houdt, is in 2013 gerenoveerd alsmede een kleine speelweide. Inmiddels is ook El Campito (voorheen het dodingsstation) dankzij uw hulp opgeknapt. Wij willen stap voor stap de huisvesting van de dieren die wachten op een tweede kans of die kansloos achter moeten blijven, verbeteren. U kunt ons en hen daarmee helpen.

Al enkele jaren bestaat  het Animalinneed Kennel Adoptieplan .

U kunt alleen of als familie, collega’s of team van een onderneming een kennel adopteren. De éénmalige donatie bedraagt € 250,-. Als tegenprestatie zal van iedere donateur of sponsor een plateau worden bevestigd op één van de kennels in het asiel. Ook wordt u deelname vermeld op de Wall of Fame op onze website. Klik hier voor het inschrijfformulier voor het Kennel Adoptieplan.

Wilt u ons steunen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via info@animalinneed.com.

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea de la Concepión en draag uw steentje bij.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

  master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

ventilators

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman