nldaendees
logo
  • Start
  • Helpen
  • Vluchtbegeleiders

 

Ticket naar Malaga geboekt via Transavia?

Meldt u dan aan als vluchtbegeleider!

De Stichting Second Chance Foundation Nederland is ontstaan uit een groep hondenliefhebbers die zich inzet voor de honden die verwaarloosd en mishandeld worden. De Stichting helpt het asiel in La Linéa in Zuid Spanje, vlakbij Gibraltar.

Indien een hond of kat geadopteerd is, dan is het vaak wachten op een vluchtbegeleider. Het vervoeren van honden of katten in het ruim kan alleen gekoppeld worden aan een passagier. En er mogen per vlucht slechts 2 boxen en 2 tassenhondjes mee (1 tassenhondje) per passagier. Per keer kunnen er dus niet heel veel honden en/of katten mee naar NL, zeker als er grote honden mee vliegen waardoor er maar 1 hond in 1 box kan.

Omdat er vaak meer honden worden geadopteerd dan er vluchten zijn, zijn wij op zoek naar mensen die op vakantie gaan naar Spanje, met Transavia op Malaga vliegen EN voor ons de dieren willen begeleiden naar hun gouden mandje in Nederland. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alle honden na adoptie zo snel mogelijk van hun 2e kans kunnen gaan genieten. De boekingen en betalingen voor de boxen worden uiteraard door ons verzorgd. Het enige dat we daarvoor nodig hebben is uw boekingsnummer van Transavia.

Bedankt dat je hondjes mee wilt nemen op deze vlucht!

Zorg dat je 2 uur van tevoren op de luchthaven aanwezig bent. Je kunt gewoon in de rij bij de incheckbalie aansluiten, Peter Koekebakker komt erbij als je vooraan staat zodat hij de paspoortjes van de honden kan laten zien bij het inchecken.
Daarna ga je samen naar de balie van Transavia om een vluchtformulier in te vullen. Dit formulier en de paspoorten neem je mee in de handbagage.
Peter gaat dan met de honden in de boxen naar de bagageband, hier hoef je niet mee naar toe dus je kunt naar de douane gaan richting het vliegtuig.
Bij aankomst op de luchthaven in Nederland moet je de boxen me,t de honden ophalen bij de bijzondere bagage, dit is vlakbij de band waar je eigen bagage op binnen komt.

Amsterdam: boven achter het muurtje bij de lift worden de boxen neergezet.
Rotterdam: bij de glazen deur naast de "oude" bagageband worden de boxen neergezet.
Eindhoven: de boxen worden door een luik geschoven wat tussen de bagagebanden in ligt.

Je doet de boxen op een bagagekar (let op, het kan wat wiebelen, je kunt er een koffer opleggen voor stabiliteit) en gaat langs de douane. Je hoeft je daar niet te melden. Achter de deur staat iemand van Animal in Need die de honden en de paspoorten van je over zal nemen.

Kleine moeite groot plezier!

Wilt u ons helpen? Neem dan contact met ons op, Klasina Altepost 06 - 22 33 76 33 klasinaaltepost@gmail.com.

 Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

  master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

ventilators

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman