nldaendees
logo
  • Start
  • Honden in Nederland/België

Honden in Nederland/België

Op de onderstaande pagina’s treft u de honden aan die reeds in Nederland bij een opvanggezin zijn. De opvanggezinnen zijn bereid om tijdelijk een hond vanuit het asiel in Spanje in huis te nemen en zo te zorgen voor een verantwoorde doorstroming. 

Over hun ervaring met de hond(en) plaatsen ze een kort verhaaltje en/of filmpje zodat u een indruk kunt krijgen of de desbetreffende hond binnen uw gezin past en u deze alsnog een fijne toekomst kan bieden.


(klik op de foto's om te vergroten)
 
 

Jasper

Jasper is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Deze prachtige verschijning heet Jasper. Jasper is terug gekomen uit adoptie nadat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen. Jasper is een gecastreerde reu van 14 maanden oud. Hij heeft een erg lief karakter. Op dit moment zit hij in zijn puberleeftijd. Hij vraagt een consequente maar geen dwingende benadering. Jasper wil graag duidelijkheid over wat wel en niet mag. Vandaag niet op de bank dan morgen ook niet. Jasper is een prachtige gezonde maar ook krachtige en sterke hond. Hij wil graag leren en voor je “werken” en bewegen. Wandelen vindt hij geweldig maar hij wil ook uitgedaagd worden. Heeft veel energie. Wanneer hij zijn energie kwijt kan, lukt het hem ook de rust te vinden en lekker naast je te gaan liggen. Het luisteren gaat dan ook een stuk beter. In de bench is geen probleem voor hem. Hier slaapt hij in en eet hij ook in. Jasper zoekt een adoptiegezin wat voor hem wil gaan. Die hem willen begeleiden in zijn nieuwe avontuur. Die het geduld op kunnen brengen wanneer het leren niet zo snel gaat. Die met hem erop uit willen trekken. Die lange wandelingen niet schuwen. Met hem op cursus willen om de band te versterken en misschien wel lekker speuren of behendigheid willen doen. In ieder geval lekker actief met hem bezig zijn. Jasper kan met de overige honden in het opvang gezin prima overweg. Met kleine hondjes dient voorzichtigheid, want hij is nog jong en onstuimig. Hetzelfde geldt voor kleine kinderen. In zijn enthousiasme loopt hij ze omver. Met katten is onbekend. Tijdens het wandelen reageert hij hier wel op. In het adoptiegezin waren wel katten. Jasper is ongeveer 65 cm schofthoogte en weegt een kilo of 40. Bij wie mag Jasper de rest van zijn leven komen wonen?Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Nanuk

Gereserveerd

Nanuk is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.                          

Hoi hoi ik ben Nooky (Nanuk) en ik ben een Bodeguero mix reu geboren circa 22 maart 2018. Ik ben een vrolijke lieve aanhankelijke sociale kindvriendelijke pup. Ik vind het heerlijk om te wandelen, spelen,  knuffelen en lekkere brokjes te eten. Ik woon nu bij een gezin met grote en kleine kinderen maar ook met andere hondjes. Alleen zijn is voor mij ook geen probleem. Ik ben ook leergierig en luister al super goed naar mijn naam. Ik ben op zoek naar een forever home waar ik lekker pup mag zijn en lekker mag knuffelen.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mary Heijnen tel.nr. 06 – 42 52 10 83.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ruby

Ruby is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Ruby is een Podenco teefje van ongeveer 3.5 jaar (geb op 01-01-15). En ze is 35 cm hoog. Ruby is een heel zachtaardig, lief en best nog wel een redelijk verlegen hondje die erg geniet van knuffelen en aaien en komt er ze nu zelf ook halen. Ze gaat graag mee naar buiten en vindt het heerlijk overal te snuffelen en rennen doet ze ook graag. Na een tijd in het asiel gezeten te hebben gaat er hier in Nederland een wereld voor haar open. Op een zachte ondergrond slapen en liggen vindt ze ook helemaal geweldig en kan goed overweg met de andere honden in het gastgezin en ook buiten kan ze met vreemde honden overweg. Ruby rijdt graag mee in de auto. En ze begint al vertrouwen in mensen te krijgen, ze is benaderbaar en laat zich ook aaien. Ruby heeft een baasje nodig met hondenervaring en die weet om te gaan met honden die nog een en ander moeten leren van de wereld en geduldig is. Bent U zo'n baasje? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Max

Max is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Max is een mix reutje, gecastreerd, (geboren rond 1 april 2012) en is nu ongeveer 6 jaar en heeft vanaf de leeftijd van vijf maanden in het asiel gewoond. Dat is een lange tijd! Max is sinds een aantal weken in de opvang en woont nu samen met zes honden, katten, paarden en kippen en doet het geweldig! Max is een zeer vriendelijke en bescheiden hond die wat terughoudend is in eerste instantie. Zijn nieuwsgierigheid naar de wereld wint het altijd echter en hij is volop aan het genieten van alle nieuwe dingen. Max vindt mensen en andere honden leuk en begroet hen nieuwsgierig en met respect. Max is rustig in huis, zoekt graag zijn mandje op, kauwt graag op een botje en past zich geweldig aan aan zijn nieuwe leven. Hij is zo goed als zindelijk en loopt superfijn mee aan de lijn, hij vindt het wandelen ook erg leuk.  Max heeft een mooie tekening en een klein beetje een wipneus ;) Hij verdient een gouden mand, na zoveel jaren asiel is het nu wel tijd voor rust en plezier. Max heeft een gouden hart en hem past de uitspraak 'zo trouw als een hond' precies, hij is een echt maatje wanneer zijn nieuwe baas er wel rekening mee houdt dat Max de tijd krijgt om aan alles te wennen en dan komt het helemaal goed met deze Geweldige hond. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Jolanda Lakerveld tel.nr. 06 - 42 18 67 73. Wordt er niet opgenomen, stuur dan even een mail naar jolanda@animalinneed.com.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sem

Sem is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Sem verblijft sinds 3 oktober in een opvanggezin in Nederland en je ziet hem langzaam opbloeien. Alles is nieuw, alles is spannend maar hij vertrouwt zijn opvangmama en dat zorgt ervoor dat hij heel langzaam aan al die nieuwe dingen kan gaan wennen. Sem is 1,5 jaar oud, is ca 50 cm hoog en heeft ruim 9 maanden in het asiel gewoond. Het is niet bekend hoe zijn eerste levensmaanden zijn geweest. Hij is zindelijk, gaat heel goed om met andere honden, houdt van autorijden en zoekt in huis een rustig plekje om te liggen. 
Wat zoeken we voor Sem? Allereerst een rustig huishouden (dus geen in en uitlopende kinderen). Een baasje die hem de tijd geeft om alles op een veilige en rustige manier te ervaren en die er alert op is dat Sem weg zou kunnen lopen als het te spannend wordt. Een stabiele hond is hierbij natuurlijk een voordeel, want daar kan Sem veel van afkijken.
Wat krijg je hiervoor terug? Een maatje voor het leven die je ziet opbloeien en groeien. De eerste stapjes zijn gezet en dit van dichtbij meemaken geeft een geluksgevoel wat niet te beschrijven is. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mary Heijnen tel.nr. 06 – 42 52 10 83.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Danko

Danko is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Met pijn in ons hart en na lang proberen en kansen aanpakken hebben we een beslissing moeten nemen in het belang van Danko om hem te gaan herplaatsen in overleg met de stichting. Ons gezin is te druk voor hem en de prikkels die hij daardoor krijgt wordt hem teveel hij wordt dan erg onrustig en onzeker en dat uit zich in verkeerd gedrag (boven op Maaike springen en happen, niet bijten) met name naar Maaike en soms naar ons. We zijn dan ook op zoek naar mensen die hem een stabiele prikkelarme omgeving en huis, liefst zonder kinderen kunnen geven waar hij 1 op 1 (2) is, daar zal hij zeker zich meer op zijn plaats voelen als hier bij ons met alle drukte van het gezin en wat er bij hoort. Danko kwam op 02-12-17 in ons gezin, als een bange en in zichzelf gekeerde hond. Maaike (onze andere Koekebakker) nam Danko snel op en zij was zijn steun om te wennen. Danko is een lieve onzekere hond en gaandeweg de tijd kroop hij uit zijn schulp, veel angsten en onzekerheden van hem hebben we weg kunnen nemen, waardoor hij meer van zichzelf laat zien. Maar angst voor schietgeluiden en vuurwerk blijven, dat is ook een reden waardoor hij niet los kan lopen tijdens wandelingen die hij graag maakt. Danko is onzeker naar andere honden en kan soms uitvallen aan de riem, niet agressief, maar uit zich dan even niet zo goed op dat moment, maar is goed te corrigeren. Eten is een ding .. een lieve dief die alles jat wat hij kan pakken .. maar ook daarin is hij al beter geworden en is nu beter te corrigeren … Danko heeft afgelopen jaar al veel geleerd en luistert goed, hij pakt dingen best snel op en vindt het leuk om samen bezig te zijn, samen spelen (hebben we hem moeten leren), samen wandelen, rennen enz.. Danko is een gezonde energieke jongen die graag buiten is en in beweging is. Danko gaat ook graag met de auto mee. We hopen dat we voor hem een goede plek kunnen vinden, ook al valt ons dit heel zwaar om hem te moeten herplaatsen, maar Danko zijn geluk en welzijn gaat boven alles. Danko is graag bij ons en is een echte knuffelkont, laat zich verder makkelijk verzorgen (borstelen enz.) en met geduld, rust, zachtaardig opvoeden en wat lekkers bereik je heel veel met hem. Als ik met Danko alleen ben of hooguit met 2 personen in huis, is er niets aan de hand en is hij zichzelf en is het een super fijne lieve knuffelkont die geniet en dan wel ontspannen kan zijn. Mocht u open staan voor Danko dan wil ik later wel meer info geven en meer over Danko vertellen, voor ons telt een goede rustige prikkelarme plek voor Danko, waar hij zich gelukkiger/relaxter voelt als hier bij ons. Danko is een lieve reu die het verdient om een nog betere plek te krijgen als bij ons, was zijn onrust door teveel prikkels en daardoor minder goed gedrag niet aanwezig geweest dan had ik er nooit over na gedacht om hem te herplaatsen, alle honden met een rugzak verdienen een goede plek waar ze gelukkig zijn voor 100% en helaas kunnen wij dat Danko niet geven in ons gezin. Danko is een Mastin reu, geboren rond 20 februari 2013. Hij is 70 cm hoog. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Flippie

Flippie is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Flip, 35 cm hoog en 2 jaar jong, is al een poosje bij ons in de opvang… en wat doet hij het ontzettend goed. Van een angstige hond is het een vrolijke frans geworden die zijn mannetje staat. Hij heeft de bank en het honden bed gevonden, slaapt meer tussen de roedel, luistert goed, uit zich en heeft zelf de weg naar binnen gevonden. Van het speelgoed en kleedjes verzamelen is Flip. Hij speelt liever met een balletje en brengt deze terug als je hem weggooit. Met de roedelgenootjes kan Flip goed overweg, maakt nooit ruzie. Kortom Flip is een wereldhond die het  verdient om een eigen baasje en (Podenco) vriendje te hebben. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ursula

Ursula is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Ursula heet in het gastgezin Sula.  Sula is een mix teefje van drie jaar, (geboortedatum ligt rond 10 oktober 2015) kortharig, 54 cm hoog. Ondanks haar asieltijd is het een ongelooflijk vrolijke en lieve hond die het liefst de hele dag geknuffeld wordt en heel graag mee op pad gaat. Ze loopt prima aan de riem, eet graag (er mogen wel nog een paar kilootjes vanaf ;)) en heeft een mooi glanzend vachtje. Sula is zeker geen angstige hond en heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen. Ze is sociaal naar de andere honden in de roedel en kan ook prima met de drie poezen overweg die ook op het opvangadres leven. Sula heeft een stevig karakter en zorgt zelf heel goed dat ze niet wordt overgeslagen. Verder is het een echte happy-Go-Lucky Dog die wil spelen, ravotten, grappen uithalen en veel knuffelen. Sula zoekt een baas die lekker veel tijd met haar doorbrengt en graag samen met haar op pad gaat, want ze heeft veel energie en haar verder gaat laten zien wat het inhoudt om een lieve en duidelijke baas te hebben die haar ook verder gaat opvoeden en ook opgevoed houdt. Dan zal ze zich een uiterst liefdevolle en trouwe vriendin tonen die alles voor je over heeft. Bent U zo'n baas? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Jolanda Lakerveld tel.nr. 06 - 42 18 67 73. Wordt er niet opgenomen, stuur dan even een mail naar jolanda@animalinneed.com.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Chica

Chica is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Chica uit 2009 is bij mij in gast. Ik heb haar LIV genoemd dat betekent leven en dat is wat ik haar gun. Ze kwam broodmager aan, echt vel over been. Na een heerlijke douchebeurt en massage wat ze alle twee zalig vond, ging ze de zaak verkennen. Met haar lange stelten viel dat niet mee. Ze was erg verzwakt en struikelde over haar eigen lange poten (een soort dronken clown). Een filmpje waard maar met haar snelheid niet vast te leggen. Inmiddels is ze helemaal geaard hier en doet ze het hartstikke goed tussen haar 3 andere broers en zus. Totaal leven er hier nu 5 honden in huis en ze is enorm sociaal. Ook is ze prima met de kat die negeert ze totaal (best bijzonder voor een galgo). Ze loopt netjes aan de lijn en is niet bang voor verkeer, mensen en andere honden op straat. Ze krijgt 5 keer per dag voer om aan te sterken en ze is inmiddels zichtbaar aangekomen. Haar vacht glanst prachtig. Ze is zo goed als zindelijk en kan een paar uur alleen thuis zijn. En ze gaat niet slopen of jatten (van voer). Liv heeft niet de neiging om te jagen zover ik nu kan beoordelen. Heb haar zelfs losgelaten in een gebied waar konijnen zijn maar ze toont geen interesse. Liv gaat mee naar mijn werk en ligt dan rustig in haar mandje en als mensen haar willen aaien dan vindt ze dat heerlijk. Ze is een enorme knuffelkont en wil ook graag spelen met een knuffeltje of gewoon lekker met je stoeien. Ze is klaar voor adoptie, omdat het anders echt "gevaarlijk" wordt dan wil ik niet meer dat ze gaat. Ze is zoooo om van te houden. Een hond die overal past en vol vertrouwen het leven tegemoet ziet. Ongelooflijk als je ziet waar ze vandaan komt en daarom moet je wel LIV heten!  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Hilly van den Akker tel.nr. 06 – 33 25 24 08.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mimosa

Mimosa is te bezoeken bij een opvanggezin in België.                          

Mimosa is een gesteriliseerd mix teefje. Ze is geboren rond 2 augustus 2016 en is 35 cm hoog. Mimosa is geen kruidje roer me niet. Het is een gevoelig, lief en aanhankelijk hondje. De kenmerken van haar naam: lichtgevoelig of snel geïrriteerd bezit ze niet. Integendeel ze is zeer meegaand  en weet goed wat ze wil. Mimosa kan goed omgaan met de andere honden en een andere hond geeft geen probleem. Ze is duidelijk een huishondje geweest. Loopt goed mee aan het lijntje, maakt onderweg geen problemen en ze is van de eerste dag zindelijk. Op weg naar een mogelijke nieuwe thuis, sloeg het noodlot voor de tweede keer toe. De eerste keer was dat ze gedumpt werd in het asiel en de tweede keer was de zandvlieg de dader. Uit de verplichte bloedtesten voor haar reis naar haar tijdelijke mandje hier, bleek dat ze leishmania heeft. Hier, in onze contreien, raakt men in paniek als men de naam nog maar leest. En toch heb ik er geen problemen mee dat ze in mijn roedel tussen de andere honden leeft. Leishmania is niet besmettelijk. Het is niet te genezen, maar kan met medicijnen goed onder controle gehouden worden. Dit  lichte bruine hondje, met beige vlekjes, heeft niet gevraagd om ziek te worden. Moet je haar daarom verstoten tot een leven in een asiel, als er zo een fantastische wereld voor haar kan opengaan. Dit zachtaardige vrouwtje die je met haar blik tot het diepste van je hart raakt, verdient een prachtig leven met een baasje dat haar graag ziet. Een baasje dat beseft dat met medicijnen ze beiden nog magische tijden kunnen beleven. Heb je interesse maar schrikt de naam leishmania je af, kijkt dan eens op onze site onder ‘medisch’ voor de juiste uitleg. Dr. google is niet de beste raadgever en jammer genoeg hebben onze dierenartsen nog niet (gelukkig) veel ervaring met deze ziekte. Heb je interesse om Mimosa het prachtige leven te bieden waar ze zeker recht op heeft, neem contact op met Carla Iemants tel.nr. vanuit België 014 - 62 45 72, vanuit Nederland 0032 14 - 62 45 72 of of iemca@outlook.com.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Morcillita

Morcillita is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Haar naam is een beetje te groot voor dit kleine frommeltje dus wordt ze in het opvanggezin Nina genoemd. Nina is vermoedelijk een kruising Chihuahua/ Maneto. Ze is ongeveer 20 cm hoog en weegt een kilo of vier. Nina is een  lief meiske van een jaar oud. Ze is aanhankelijk en trouw. Huppelt vrolijk achter je aan en vlijt zich graag tegen je aan op de bank of op schoot. Haar staartje maakt overuren. Ze is zo dankbaar. Onbegrijpelijk eigenlijk want we vermoeden dat haar leventje niet zo rooskleurig moet zijn geweest. Ze krimpt snel ineen bij hard stemgeluid en plotselinge bewegingen. Dit vraagt geduld en begrip bij haar begeleiding. Toch geeft ze je het vertrouwen. Dat zegt iets over haar karaktertje. Ze is mooi van binnen en van buiten. Schrander en wil graag leren en goed doen. Nina accepteert de andere honden in het gezin en omgekeerd. Spelen begint heel voorzichtig te komen. Ze vindt het leuk maar durft nog niet zo goed. Ze lijkt te verbaasd dat dit mag en kan. De bench gaat ze langzaam aan uit zichzelf in liggen. Ze snapt dat dit haar veilige en rustige plekje is om te slapen en te eten. Nina is nog niet helemaal zindelijk. Af en toe laat ze een druppeltje vallen maar mogelijk dat dit ook nog met haar sterilisatie te maken heeft. Nina is enthousiast, lief, geeft veel liefde, is energiek en gaat heel graag mee wandelen. Ze rent graag door de tuin achter de vogels aan. Is beslist geen “bankhanger”. Ze heeft een goede conditie en is best krachtig voor haar formaat. Nina kan prima alleen geplaatst worden. Bij andere honden zou het de voorkeur geven dat die niet dominant of jaloers zijn. Bij wie mag Nina de rest van haar leven komen wonen? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Cinthia

Cinthia is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Lieve aanhankelijke Cinthia, vanaf 26-10-2018 is ze bij ons in de opvang. Een gesteriliseerd teefje van nu 10 maanden oud (geschatte geboortedatum 01-01-2018). Deze leukerd heeft geen staart en is nu 39 cm hoog. Ze is gek op mensen, en zit graag bij je. Als je haar optilt slaat ze gelukzalig haar pootjes om je heen, alsof ze je niet meer los wilt laten. Met de honden in het opvanggezin gaat ze prima om. Ze loopt al goed mee aan de riem, al is het buiten soms nog spannend voor haar. Even alleen zijn is geen probleem voor haar. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Clara

Clara is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Kleine Podenco-mix Clara is vanaf 27 oktober bij ons in de opvang. En wat een geweldig hondje hebben we getroffen! Clara is nog een jonge hond (ze is twee jaar) en is een kleine middenslag. Ze heeft een lichte gladharige vacht en prachtige amberkleurige ogen. Ze is een zacht, lief blij en vrolijk meisje. De mand had ze snel ontdekt en als ze erin ligt, ligt ze echt te zuchten van geluk. Zo lief! Wat een verschil met slapen op beton, de anderhalf jaar dat ze in het asiel zat. Clara leeft nu samen met drie andere honden en ze gaat daar prima mee om. Ze spreekt de hondentaal geweldig. De kat van ons gezin tolereert ze ook prima. Ze is nieuwsgierig, maar laat hem met rust. Clara is een Podenco-mix, maar het jachtinstinct lijkt mee te vallen. Clara is zindelijk vanaf dag 1. Buiten wandelen aan de riem vindt ze geweldig leuk, ze kwispelt de hele wandeling. Aan de riem lopen moet ze nog wel een beetje leren, maar ze is leergierig, dus ook dat komt goed. Andere honden en mensen worden van gepaste afstand begroet, nieuwsgierig en afwachtend, dat is ze. We zijn hier helemaal dol op haar en denken dat ze een geweldige aanvulling zou zijn voor elke adoptant! Ze houdt ook van kinderen, maar deze moeten niet te jong zijn, want dan denken we dat ze voor haar te onvoorspelbaar zijn. Het fijnste zou het voor haar zijn wanneer er al een andere hond aanwezig is. Ze is namelijk dol op spelen en houdt van gezelschap. Wie oh wie ziet het helemaal zitten met dit schattige hondje? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mary Heijnen tel.nr. 06 – 42 52 10 83.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Saar

Saar is te bezoeken in Nederland.

Saar is een enorme lieve elegante Podenco teef van circa 40 cm hoog en weegt rond de 9 kg. Ze is onderdanig en erg onzeker maar met geduld en liefde zal haar zelfvertrouwen zeker groeien. Saar is sociaal naar andere honden, zowel reuen als teefjes en in de kennel zindelijk. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen, kruipt dan ook het liefst op je schoot. Tijdens het wandelen aan de riem schrikt ze nog regelmatig van nieuwe dingen en harde geluiden. Ze is aan de lijn erg onrustig, duidelijk nog niet gewend en heeft daar goede begeleiding bij nodig. Podenco’s hebben vaak een behoorlijk jachtinstinct, zo ook Saar. Kippen, vogels en eenden wil ze graag op af. Het is een zeer behendige hond, kan goed klimmen en is erg snel waardoor het belangrijk is dat ze niet los gelaten wordt. Tot Saar en haar nieuwe gezin elkaar beter kennen, is het belangrijk ook in de tuin goed op te letten en haar ook daar aan te lijnen. Wij denken dat Saar er bij gebaat is als er al een ander hondje in het gezin aanwezig is. Omdat Saar geen stevige eter is, heeft ze vlees naast haar brokjes nodig. Saar is rond 29 februari 2016 geboren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pip

Pip is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Pip is een gesteriliseerd teefje van 4 jaar. Ze is als pup bij mij gekomen. Pip is een energieke, nieuwsgierige lieve hond die veel beweging nodig heeft om haar energie kwijt te kunnen. Wegens mijn afnemende gezondheid kan ik haar niet meer geven wat ze nodig heeft en ben ik dus met pijn in mijn hart op zoek naar een nieuw lief baasje voor deze schat. Pip is door haar opgekropte energie erg druk aan de riem en reageert erg fel op onbekende honden, brommers en andere voertuigen waar lawaai vanaf komt. Pip loopt daarom dus ook niet meer los. Pip heeft een consequente baas nodig die stevig in zijn schoenen staat, dan is ze prima te corrigeren en heb je een fantastische lieve hond. Pip is opgegroeid met kinderen en katten. Ze ligt heel graag in haar mand onder haar eigen deken maar naast je op de bank vindt ze natuurlijk ook heerlijk. Wie wil deze lieverd de tijd, aandacht en beweging geven die ze verdient. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mary Heijnen tel.nr. 06 – 42 52 10 83.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Chucky

Gereserveerd

Chucky is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Chucky, een mix teefje van ca 4,5 maand oud (geschatte geboortedatum 26 juni 2018). Ze weegt ca 4 kilo en is 28 cm hoog. Een lief sociaal teefje, die het prima kan vinden met de honden en poes in het opvanggezin. Speelse buien afgewisseld met het zich behaaglijk tegen je aan kruipen op de bank voor een dutje. Een leukerd die ook lekker mee huppelt tijdens een wandelingetje. Rustig begroet ze de mensen, kinderen en honden die we tegenkomen. Zo ook iedereen die bij ons binnenkomt. Even alleen zijn is geen probleem voor haar. Een lief prulletje die zich hier in korte tijd ontpopt tot een tof gezinshondje. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Guapo

Guapo is te bezoeken in Nederland.

Guapo is een Podenco orito reu, geboren rond 12 januari 2017. Hij is 45 cm hoog. Wie geeft Guapo een nieuw thuis? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Salome

Salome is te bezoeken in Nederland.

Salome is een Herder teef van ca 60 cm hoog. Ze is geboren rond 28 augustus 2014. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fligi

Fligi is te bezoeken in Nederland.

Fligi is een Herder mix reu, geboren rond 2 februari 2018. Hij wordt waarschijnlijk 48 cm hoog. Fligi is als pup gedumpt. Wie geeft Fligi een eigen warme mand waar hij net als elke pup nog veel mag leren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ewind

Ewind is te bezoeken in Nederland.

Ewind is een mix reu, geboren rond 22 juli 2015. Hij is 45 cm hoog. Wie wil de liefdevolle zorg van Ewind op zich nemen en hem een warme mand bieden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Nita

Nita is te bezoeken in Nederland.

Nita is een chocokleurige mix teef van 39 cm hoog. Zij is geboren rond 1 oktober 2017. Wie geeft Nita een nieuw thuis? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Loebas

Loebas is te bezoeken in Nederland.

Loebas is een vrolijk reutje van 39 cm hoog en heeft een kort staartje. Hij is geboren rond 1 oktober 2017. Hij is sociaal met honden en mensen. Wie geeft Loebas een nieuw thuis? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Oswald

Oswald is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Oswald is een leuke kortharige mix reu. Een lief klein puppenkind die de wereld aan het ontdekken is. Hij woont nu samen met een andere pup en twee katten wat super gaat. Hij slaapt s’nachts naast mijn dochter in de bench, dat gaat erg goed. Doet zijn eerste plasje en poepje netjes buiten, verder moet hij nog zindelijk worden. Buiten aan de lijn lopen snapt hij nog niet helemaal, dat moet nog even wennen. Spelen in de tuin vindt hij erg leuk. Mensen vindt hij nog best spannend, maar vindt het heerlijk om bij ons op de bank of op schoot te liggen. Hij geniet echt van aandacht en een knuffel! Volgens zijn paspoort is Oswald van 1 juni 2018. Hij is nu ca 23 cm hoog en zal waarschijnlijk nog wel wat groeien. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Yumi

Yumi is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Yumi is argwanend naar de vrijwilligers die zijn kennel betreden. Die gaat hij liever uit de weg. Yumi is een Pekinees mix reu, hij is 33 cm hoog, geboren rond 26 september 2016. Yumi is met zijn moeder Wina en twee broertjes (Salero en Chispi) gevonden op een patio. Ze waren erg hongerig en ondervoed. Yumi kijkt de kat uit de boom, is nog iets verlegen. Yumi wil heel graag in een huis wonen. Wie biedt deze leukerd een warme mand waar hij mag blijven? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.