nldaendees
logo

Honden in Nederland

Op de onderstaande pagina’s treft u de honden aan die reeds in Nederland bij een opvanggezin zijn. De opvanggezinnen zijn bereid om tijdelijk een hond vanuit het asiel in Spanje in huis te nemen en zo te zorgen voor een verantwoorde doorstroming. 

Over hun ervaring met de hond(en) plaatsen ze een kort verhaaltje en/of filmpje zodat u een indruk kunt krijgen of de desbetreffende hond binnen uw gezin past en u deze alsnog een fijne toekomst kan bieden.


(klik op de foto's om te vergroten)
 
 

Fedor

Fedor is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Sociale, vriendelijke en beresterke reus (4jr) zoekt nieuw liefdevol Thuis met buiten.  Fedor is ruim drie jaar geleden vanuit Spanje via AIN bij ons gekomen. In Spanje is hij in huis opgegroeid en had een baas die goed voor hem heeft gezorgd en hem met zorg heeft gesocialiseerd. Fedor is een bijzonder lieve en aanhankelijke hond, vriendelijk naar zijn omgeving, speels. Luistert goed, loopt netjes mee aan de lijn, kan loslopen, is baasgericht en doet alles met plezier voor een brokje. Leert snel, is gek op snoep. Is lief voor kinderen, mits niet te klein daar is hij te lomp voor,  kan met katten en andere dieren. Kan alleen thuis zijn, sloopt niets, gaat graag mee in de auto. In huis is hij rustig en liefst bij je in de buurt. Waakt met een diepe blaf. Minder lief voor grote reuen; teefjes en kleine hondjes benadert hij vriendelijk en speels. Kortom, een droomhond.

Waarom dan herplaatsen...

Na mijn relatiebreuk ben ik middenin de stad op een kamer gaan wonen met Fedor. Geen tuin, geen bos en losloopgebied naast de deur, en geen auto meer om de ruimte met hem op te kunnen zoeken. Door alle veranderingen, en mijn stress is hij gaan uitvallen naar andere honden. Na nog een verhuizing, is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Met mij en met mijn hond. Veel geprobeerd, halti, Bat-methode, tot een stroomband aan toe.. Inmiddels trekt hij me met slipketting en zijn ruim zeventig kilo gewoon omver. Het wordt mijns inziens onverantwoord met hem te wandelen. Ik vind  het niet fair om hem te houden. Met de juiste baas is dit een geweldige probleemloze hond. Een baas die stevig in zijn schoenen staat en beschikt over een ruime tuin. Dit is geen hond voor een drukke woonwijk of stad. Hij heeft graag overzicht, wat dat betreft is het een echte Mastin. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dino

Dino is te bezoeken bij een opvanggezin in België.

Dino is een mix reutje van twee jaar oud. Geboren rond 05-01-2016. Hij is 35 cm hoog en weegt ongeveer 6 kilo, waar nog wel wat bij mag. Dit knuffelbeertje is in erg verwaarloosde staat gedumpt door zijn vorige eigenaar. Hierdoor is nu zijn mooie vacht kaalgeschoren. Dino is een langharig hondje met een warme beigekleurige vacht. De kwaliteit van die vacht vertoont vele eigenschappen met een Maltezervacht. Moet dus verzorgd worden. Dino is hemels blij dat hij terug in een gezinnetje woont en weet niet goed hoe hij zijn baasje met zijn warme liefde hier genoeg voor kan bedanken. Zijn warme, zachte karakter en geduldige en rustige aard maken hem zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Maar ook als gezelschap bij een seniorhondje. Hij is zindelijk en de wandeling is voor hem een feest. Met een kwispelend staartje loopt hij blij mee aan het lijntje. Zowel links als rechts, hij past zich mooi aan. Ondanks hij een reutje is bemoedert hij de twee opvangpups. Bij onenigheid tussen de twee komt hij moederlijk tussenbeide. Ook de pups zelf zoeken bij hem bescherming bij het slapen. Is jouw hart sneller gaan slaan bij het zien van Dino neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Anco

Anco is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Lieve zachtaardige Ancor, (bij ons heet hij Andor). Andor is nu een weekje bij ons in de opvang en maakt het zeer goed. Het liefst zit of ligt deze kleine grote man lekker op schoot! Hij is een echte knuffelaar. Zoals een gezonde pup betaamd, is hij ook opzoek naar de grenzen van leven in een gezin, zo verdwijnt er af en toe een schoen of een mooie tekening van de kinderen😕 . We leren hem op zijn plaats te gaan tijdens het eten en dat gaat met geduld beetje bij beetje beter. Andor is een echte volhouder dus consequent zijn is een must zeker gezien hij nog wat te groeien heeft. Andor gaat heel goed met de kinderen die kunnen alles met hem doen en hij vindt het geweldig. Ook met de Poes en onze andere honden gaat het prima hij besteedt geen aandacht aan de kat. Bij nieuwe dingen wil hij soms wat onzeker brommen, maar als je hem begeleidt en zegt dat alles ok is gaat ook dat over. Andor is een lieve trouwe 4 voeter waar je meteen verliefd op wordt! Hij verdient een blijvend thuis. Andor vindt het heerlijk om in het omheinde terrein rond te rennen. Andor is een Duitse Dog mix reu, geboren rond 28-08-2017. Waarschijnlijk wordt hij 60 cm hoog. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

April

April is te bezoeken bij een opvanggezin in België.

April is een mixpuppy teefje geboren rond 01- 09-2017 en wordt ca 45 cm. Deze black Pearl, neen geen schip, voelde zich niet goed in het asiel. Dat uitte zich in erg angstig gedrag. Eenmaal hier ’s morgens ontwaakt zag je met het uur haar zelfvertrouwen toenemen. Nu doet ze haar naam alle eer aan. April, de maand dat de wereld terug in bloei komt. Zo is ook deze zwarte parel aan het openbloeien. Maar toch blijft ze nog wat behoedzaam en schichtig. Alles is nieuw voor haar en moet zij eerst leren kennen. Als je in haar gitzwarte trouwe ogen kijkt is het alsof je in een sprookje van 1001 nacht beland. Haar glanzende zwarte vacht, met slechts een witte schoonheidsvlek op de borstkas, straalt mystiek uit. De puppytraining werpt zijn vruchten af en April is zindelijk. Ze slaapt de hele nacht door in de bench. Met een andere hond blijft ze enkele uurtjes alleen. Ze is zoals een pup hoort te zijn speels en wat ondeugend. Aan het lijntje moet nog wat aan gewerkt worden. Ook dit is nog nieuw en spannend voor haar. Deze zwarte parel groeit uit tot een zeer unieke diamant. Met haar aangenaam, zacht karakter zal ze een baasje vele mooie uren schenken. Menigeen zal zich bewonderend omdraaien naar deze schoonheid als ze volgroeid is. Wil je meer informatie of eens op bezoek komen neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pocholo

Pocholo is te bezoeken bij een opvanggezin in België.

Pocholo is een mixpuppy reutje. Hij is geboren rond 01-09-2017 en wordt rond de 35 cm. Toen ik zijn foto voor de eerste keer zag, deed die mij aan iets herinneren. En bij de knuffel op de aankomst in de luchthaven wist ik het. Het was aan de Vagebond, uit de tekenfilm Lady en de Vagebond. Pocholo is de levende versie van dit tekenfilmkarakter. Met zijn verleidelijk bruine ogen en mooie maniertjes tracht hij je te verleiden. Zijn intelligente blik straalt moed en volharding uit. En moed en volharding heeft deze kleine Don Juan al nodig gehad in zijn zeer jonge leven. Al heeft hij niet de looks van een Casanova, hij heeft beslist het sociale, trouwe karakter van de geliefde viervoeter van de mens. Hij bezit een hoog knuffelgehalte en is zindelijk. Slaapt ’s nachts lekker door in de bench. En kan ook samen met een hond al enkele uurtjes alleen zijn. Aan  het lijntje lopen moet nog wat geoefend worden. Deze zeer lieve Don Juan is op zoek naar zijn Doña Ana. Deze mooie, prachtige Vagebond wenst uit het diepste van zijn warm hartje een lieve Lady. Ben jij zijn Doña Ana of lieve Lady, wil je graag wat meer weten over zijn vorderingen of op bezoek komen: neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Biba

Gereserveerd

Biba is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Biba is een Duitse Dog teef van (geschat) 3 jaar oud. Biba is een echte Duitse Dog: zachtaardig, tikje onzeker, sociaal en houdt in huis erg van luieren. Ook niet zo gek dat laatste, want Biba is vermoedelijk fokteef geweest. Nu Biba in de opvang logeert, is het genieten pas echt begonnen. Biba slaapt nog veel om bij te komen, houdt van knuffelen en geniet enorm van een fijne boswandeling. Biba is zindelijk in huis, sloopt niks en kan ook al even alleen zijn met de andere hond van het opvanggezin erbij. Biba is vrij klein voor een Duitse Dog en weegt maar 44 kilo, ze moet duidelijk nog wat aan komen in gewicht. Haar lijf zit onder de littekens van een slecht verleden, zoals ligplekken en tekenen van fokkerij. In het opvanggezin krijgt zij nu extra voeding en beweging op maat om rustig aan spieropbouw te werken. Biba is lief voor alle mensen, groot en klein. Biba is niet bang voor nieuwe situaties, maar kruipt in elkaar als je een stofzuiger, dweilstok etc. pakt. Wat ze heeft mee gemaakt blijft gissen, maar wat wij wel weten is dat deze meid een gouden hart heeft en een veilig thuis verdient waar genoeg rust is, dus geen jonge kinderen. Andere honden zijn geen probleem. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mary Heijnen tel.nr. 06 – 42 52 10 83.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Max

Max is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Lieve dappere Max is zijn leventje niet goed begonnen. Veel te jong bij zijn mama weg tekende dit mannetje en maakte hem voorzichtig met zíjn vertrouwen. Toen hij een huisje kreeg, verwachte zijn baasjes van hem wat hij niet kon bieden, Max stelde teleur. Keer op keer werd hij niet begrepen en steeds verder trok Max zich terug in zijn schulp. Zijn eigen veilige plekje koesterde hij, maar in onbekende omgevingen vond hij steeds spannender. Max wil zooooo graag een brave hond zijn, zoooo graag vertrouwen op zijn baasje, hij hunkert naar zachte begeleiding en een baasje om zich aan op te trekken. Max dwingen om angsten los te laten en hem straffen werkt niet bij deze zachte kerel. Het is een echte knuffelbeer en ligt heel graag tegen je aan gekropen. Gezien zijn ruwe start is hij geen allemansvriend. Max wil graag even de kat uit de boom mogen kijken, maar als je hem liefdevol benadert en hem even de rust geeft, is hij je vriend voor het leven. Nu woont Max met 4 andere honden, 1 daarvan is echt zijn vriend. Met de rest gaat hij prima om. Max kan heel goed als enige hond geplaatst worden. Is er al een stabiele grote hond aanwezig en is er een klik vanuit Max, dan zou Max zich eventueel kunnen optrekken aan de andere hond en zo zijn onzekerheid enigszins overwinnen. Bij het opvanggezin durft Max steeds meer zijn wereld verder te verkennen, als een van de andere honden maar mee zijn. Max is een intelligente kerel en wil heel graag dingen leren en werken voor zijn baas. We zoeken voor Max een baasje die bereid is om hem liefde en het geduld te gunnen. Dan kan deze waanzinnige lieverd verder uit zijn schulp komen en zich verder ontwikkelen tot een geweldige eeuwig trouwe hond en vriend voor het leven. Max kan heel goed even alleen zijn en is zindelijk en al. Max is een Herder Border Collie mix, geboren rond 06-04-2016 en is 60 cm hoog. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Mirjam Brugts tel.nr. 06 - 22 48 41 37.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Garth

Garth is te bezoeken in Nederland.

Garth is een prachtige en lieve Rottweiler reu, geboren rond 24-04-2016. Hij is 55 cm hoog. Garth heeft op een terras/patio geleefd waar 1 à 2 keer per week iemand kwam om hem eten en drinken te geven. Garth is een ontzettend lieve hond. Hij liep langs de kennels waar honden tegen hem blaften en opsprongen. Garth bleef rustig en kwispelde alleen maar. Hij geniet van de aandacht van de vrijwilligers. Wie geeft deze lieve lobbes een eigen welverdiende warme mand waar hij veel liefde mag geven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Joep

Joep is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Joep is een erg hele lieve, rustige hond van 5,5 jaar oud. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Joep is echt een lieverd. Autorijden vindt hij heerlijk, hij gaat daarom overal mee naar toe. Hij blijft dan braaf bij me, gaat naast me liggen waardoor je amper merkt dat hij er ook is. Hij vindt het heerlijk om buiten te wandelen. Joep kan heel goed met anderen opschieten, als ze maar niet te druk zijn want daar houdt hij niet van. Dan ontwijkt hij ze, loopt met een boog om ze heen. Ook water houdt hij niet van. Plassen gaat hij echt niet doorheen, ook hier met een boog omheen. Joep heeft een vergroeiing aan zijn rechter voorpootje, waardoor deze scheef staat. Hij heeft er ook last van en krijgt iedere dag een pijnstiller hiervoor. Maar hij laat er niks door. Als hij buiten in het bos is, rent hij de meeste honden eruit. Zo snel is hij. Joep is een jager. Zodra hij kat, konijn of vogeltje ziet, vliegt hij erop af. Dus samen met een kat is huis gaat echt niet. Joep kan er niet tegen om opgesloten te zitten. Hij is bij ons al twee keer uit een bench ontsnapt. Hij loopt dus los in de woonkamer (ook als hij alleen is). Dat gaat prima. Hij maakt niks stuk. Hij gaat alleen op tafel staan zodat hij naar buiten kan kijken. De reden waarom wij Joep niet kunnen behouden is omdat hij niet alleen kan zijn. Als hij alleen is begint hij te blaffen en wordt hij erg onrustig. Hij blijft maar op en neer aan het lopen totdat er weer iemand thuis komt. En dan is hij zo blij en door het dolle heen. Als hij met andere honden alleen is, is er niks aan de hand. Dat gaat prima. Dan gaat hij lekker liggen slapen. Maar niet als hij helemaal alleen is. We vinden het als gezin echt heel erg dat hij niet bij ons kan blijven. Maar we denken dat hij nu ook niet gelukkig is omdat hij zoveel alleen is. En dat verdient hij niet. Hij verdient alle geluk van de wereld bij een gezin dat erg lief voor hem is en met voorkeur ook andere honden. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ike

Ike is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Ike is een prachtige Herder kruising van ruim een jaar (geboren rond 19-09-2016) en zoekt een gouden mand. Ike heeft al behoorlijk wat pech in zijn jonge leventje; hij begon als pup in het Spaanse dodingsstation, verhuisde naar het asiel van Animal In Need en kwam bij een gezin waar hij vanwege een allergie niet kon blijven. Het is nog steeds niet gelukt om de juiste match voor hem te vinden! Zo zonde want hij verdient die gouden mand echt, Ike is met recht een bijzondere hond. Voor Ike zijn we op zoek naar een, bij voorkeur, mannelijke baas met een natuurlijk overwicht, die snapt dat Ike nog een jonge Herdershond is, dat hij veel energie heeft, veel karakter heeft en wil werken en bewegen en heeft dit ook echt nodig. Ike vraagt consequente en ervaren begeleiding van zijn baas, hij is een werkhond en heeft veel potentie en talenten. Ike wordt niet bij (jonge) kinderen geplaatst. Ike zit nu zo'n negen maanden in de opvang en is inmiddels uitgegroeid tot een stevige hond van ongeveer 35-40 kilo. Hij loopt gemakkelijk los, houd je goed in de gaten en komt wanneer je dat vraagt. Hij apporteert graag stokken en honden-speelgoed en loopt goed en graag mee langs de fiets. Hij kan goed tegen autorijden en is altijd vriendelijk naar bezoek van zowel mensen als honden. De basisvaardigheden wat gehoorzaamheid heeft hij onder de knie (zit, af, blijf, kom hier, volg, los etc), en hij toont zich zeer werklustig en welwillend. Momenteel zit hij in Nederland  in de opvang met katten, paarden en meerdere andere honden en dat doet hij hartstikke goed.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Jolanda Lakerveld  tel.nr. 020 - 753 90 20.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mika

Mika is te bezoeken in Nederland.

Mika is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Helaas is er vanuit Spanje weinig bekend over de achtergrond van dit leuke hondje. Wij zien dat veel dingen nieuw zijn voor haar en moeten worden aangeleerd. Wellicht heeft ze ook nooit echt in een huis bij een gezin gewoond. Gelukkig is Mika niet bang of schuw en is ze goed leerbaar met haar jeugdige enthousiasme. Dit zelfde jeugdige enthousiasme maakt dat ze soms erg blij en energiek kan reageren wat met rust en duidelijkheid ook weer zo verdwijnt. Het lopen aan de lijn gaat elke dag beter en soms gaat ze een paar uurtjes mee om te wennen aan een huis en huiselijke dingen en geluiden. Hierbij doet ze eigenlijk alles na (zoals op de bank liggen of samen in de mand liggen) wat andere honden ook doen en is ze heel rustig. Niet onder de indruk van een tv of stofzuiger maar let hierbij goed op wat de andere hond doet. Enkele woorden zoals zit en nee begrijpt ze al. Gebleken is dat Mika naar mannen wat terughoudend reageert, maar met geduld en een positieve benadering hoeft dit zeker geen probleem te zijn. Mika zoekt een baas die tijd voor haar heeft en het liefste een cursus gehoorzaamheid samen met haar gaat volgen. Het zou leuk zijn om na de cursus misschien met Mika een hondensport te gaan doen zoals agillity of flyball. Dit om haar sportiviteit en intelligentie te voeden. Mika is 40 cm hoog en weegt rond de 11 kg. Mika is een teef geboren rond 10-08-2015. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Rosita

Rosita is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Rosita is een Spaans waterhondje van ongeveer twee jaar oud en 36 cm hoog. Zij komt uit een groep van 36 verwaarloosde waterhonden . Rosita heeft nooit aandacht gehad en niets geleerd. Op dit moment maakt ze ook nog maar weinig contact . Ze is nu drie weken in Nederland en maakt kleine vooruitgang . Ze lag eerst alleen apathisch in haar mand maar wordt zich nu steeds meer bewust van de wereld om haar heen. Rosita zal nog veel tijd, liefde en geduld nodig hebben. Voor haar zoeken we een baasje met veel tijd en geduld en een al aanwezige goed sociale hond. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ignacio

Ignacio is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Ignacio is een vrolijke Podenco-mix reu van drie jaar oud, zijn geboortedatum is geschat op 12 december 2014. De schouderhoogte is 52 cm. Hij heeft nu nog wat pondjes teveel, maar bij een goed gewicht van rond de 20 kg zal hij een nog prachtigere hond zijn! Levensgenieter Ignacio heeft zich goed aangepast aan de routine van het opvanggezin. Hij is sociaal en erg vriendelijk naar de gezinsleden, ook naar de kat en de andere honden, zowel de reuen als de teven. Ignacio is helemaal zindelijk, kan samen met de andere honden een poosje alleen thuisblijven en hij loopt al goed mee aan de riem. Ignacio hecht zich sterk aan de mensen die voor hem zorgen. Hij is aanhankelijk en ligt graag bij je op de bank. Mee naar het bos vindt hij helemaal geweldig, hij loopt daar graag met zijn neus over de grond te snuffelen. Een cursus speuren zal hij waarschijnlijk goed doen, maar ook voor andere hondensporten is hij een leuke hond. Ignacio is een actieve, levendige hond die graag iets samen met een baas onderneemt. Hij begint ook steeds meer te leren dat mensen leuk zijn om mee te spelen! Op het omheinde terrein van het opvanggezin kan Ignacio loslopen. Hij houdt je dan goed in de gaten en komt vrolijk aanrennen als hij geroepen wordt. Voor Ignacio wordt een liefdevolle baas gezocht met wie hij verder de wereld mag verkennen en fijne wandelingen gaat maken. Deze baas krijgt een wereldhond aan Ignacio! Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Jolanda Lakerveld tel.nr. 020 - 753 90 20.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pumba

Pumba is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Pumba is een mooie lieve en slimme mix reu, hij is 65 cm hoog en weegt 40 kilo, geboren rond 10-10-2015 en dus 2 jaar. Hij is erg mensgericht en leeft momenteel met 2 honden, een kat en een baardagaam. Houdt erg van spelen en heeft ook veel energie, is baasgericht, eigenwijs en moet nog veel leren, want Pumba denkt en gedraagt zich nog als een pup. Kan al even samen met zijn 2 hondenvriendinnetjes alleen thuis zijn en is ook een grote knuffelkont die graag aangehaald wordt en bij de opvangbaas op de bank ligt. Loopt ook al goed mee aan de riem en is nieuwsgierig naar zijn omgeving en benadert mensen en honden heel vriendelijk, maar is soms te wild en moet hierin echt nog begeleid worden. Pumba heeft geen nare herinneringen aan Spanje overgehouden, maar heeft ook geen opvoeding genoten. Wij zoeken een baasje die hem daarmee gaat helpen en die inspeelt op zijn energie, want hij is een jonge hond die veel beweging nodig heeft. Ook is hij slim want hij weet hoe hij de voordeur moet open maken, die wordt dus op het nachtslot gezet. En verder is hij ook erg leergierig en reageert goed op de opvoeding die hij bij zijn gastgezin krijgt. Pumba is een lieve, stoere, baasgerichte  hond die een actieve stevig in zijn schoenen staande baas nodig heeft en dan gaat het met Pumba helemaal goed komen, want hij is echt een FANTASTISCHE hond. Bent u zo'n baas.... Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Jolanda Lakerveld tel.nr. 020 - 753 90 20.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Rebeca

Rebeca is te bezoeken in Nederland.

Rebeca is een Herder / Border Collie mix teef, geboren rond 12-06-2017. Zij wordt ca 50 cm hoog. Rebeca is door haar baasje gedumpt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Kimba

Kimba is te bezoeken in Nederland.

Kimba is een mix teefje van 42 cm hoog. Ze geboren rond 18-10-2016. Ze woont in een kennel met 6 andere honden en is erg vriendelijk. Waarschijnlijk zitten er meerdere rassen in Kimba, haar ouders zijn onbekend. Wie geeft Kimba een eigen warme mand waar ze nog veel mag leren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Julian

Julian is te bezoeken in Nederland.

Julian is een leuke vrolijke Maneto Podenco mix, hij is 35 cm hoog, geboren rond 08-06-2016. Julian is samen met zijn broer bij een tankstation gevonden. Helaas was zijn broer al overleden, Julian bleef bij hem zitten. Wie wil deze leukerd adopteren en hem zijn eigen warme mand geven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bufy

Gereserveerd

Bufy is te bezoeken in Nederland.

Bufy is een leuke Jack Russel mix reu, hij is 40 cm hoog, geboren rond 18-04-2016. Bufy is op de autosnelweg gevonden, waar hij door zijn baasje is achter gelaten. Wie geeft deze leukerd een warme mand waar hij mag blijven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Zeus

Gereserveerd

Zeus is te bezoeken in Nederland.

Zeus is een leuke mix reu, hij is 45 cm hoog, geboren 02-01-2010. Zeus is door zijn baasje achter gelaten. Zeus wil heel graag een eigen thuis. Wie geeft deze leukerd zijn eigen warme mand? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Coby

Coby is te bezoeken in Nederland.

Coby wordt in de opvang Cobus genoemd. Het is een mooie lieve aanhankelijke én gevoelige Galgo van 4 jaar oud. Deze Spaanse windhond, de Galgo, want zo worden zij in Spanje genoemd, heeft een mooie rustige en stoere uitstraling. Bij aankomst wordt men vrolijk begroet, nieuwsgierig als hij is. Hij is mensgericht maar aan vreemden moet hij even wennen. Dat gaat vrij snel. Eenmaal gewend is hij dol op knuffelen en geniet zichtbaar van aandacht en aaitjes. Buiten is alles nog vreemd. Hij blijft dan dicht in jouw buurt en het liefst tegen je aan. Veel Galgos gaan dan een beetje "duwen". Zo ook Cobus. Met de andere middenslag-grote honden vindt Cobus het leuk om te spelen. Hij kan daar goed mee omgaan. Rennen wint hij natuurlijk altijd. Buiten Cobus zijn pluspunten is er één klein minpunt; Katten en hele kleine harige hondjes. Zijn genen zijn gevuld met jachtinstinct dus ziet hij de katten en kleine harige viervoetertjes als prooi. Al met al is Cobus een prachtige lieve Galgo die een fijn thuis zoekt. Na een wandeling of spelen buiten kan hij weer uren rustig liggen slapen in een warme mand en dromen van de volgende wandeling en knuffels. Denk niet dat u uren hoeft te wandelen, Galgos zijn vrij lui van aard.  Adopteert u een Galgo dan heeft u een vriend voor het leven en een bank minder!  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.