nldaendees
logo

Honden in Nederland

Op de onderstaande pagina’s treft u de honden aan die reeds in Nederland bij een opvanggezin zijn. De opvanggezinnen zijn bereid om tijdelijk een hond vanuit het asiel in Spanje in huis te nemen en zo te zorgen voor een verantwoorde doorstroming. 

Over hun ervaring met de hond(en) plaatsen ze een kort verhaaltje en/of filmpje zodat u een indruk kunt krijgen of de desbetreffende hond binnen uw gezin past en u deze alsnog een fijne toekomst kan bieden.


(klik op de foto's om te vergroten)
 
 

Joep

Joep is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Joep is een erg hele lieve, rustige hond van 5,5 jaar oud. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Joep is echt een lieverd. Autorijden vindt hij heerlijk, hij gaat daarom overal mee naar toe. Hij blijft dan braaf bij me, gaat naast me liggen waardoor je amper merkt dat hij er ook is. Hij vindt het heerlijk om buiten te wandelen. Joep kan heel goed met anderen opschieten, als ze maar niet te druk zijn want daar houdt hij niet van. Dan ontwijkt hij ze, loopt met een boog om ze heen. Ook water houdt hij niet van. Plassen gaat hij echt niet doorheen, ook hier met een boog omheen. Joep heeft een vergroeiing aan zijn rechter voorpootje, waardoor deze scheef staat. Hij heeft er ook last van en krijgt iedere dag een pijnstiller hiervoor. Maar hij laat er niks door. Als hij buiten in het bos is, rent hij de meeste honden eruit. Zo snel is hij. Joep is een jager. Zodra hij kat, konijn of vogeltje ziet, vliegt hij erop af. Dus samen met een kat is huis gaat echt niet. Joep kan er niet tegen om opgesloten te zitten. Hij is bij ons al twee keer uit een bench ontsnapt. Hij loopt dus los in de woonkamer (ook als hij alleen is). Dat gaat prima. Hij maakt niks stuk. Hij gaat alleen op tafel staan zodat hij naar buiten kan kijken. De reden waarom wij Joep niet kunnen behouden is omdat hij niet alleen kan zijn. Als hij alleen is begint hij te blaffen en wordt hij erg onrustig. Hij blijft maar op en neer aan het lopen totdat er weer iemand thuis komt. En dan is hij zo blij en door het dolle heen. Als hij met andere honden alleen is, is er niks aan de hand. Dat gaat prima. Dan gaat hij lekker liggen slapen. Maar niet als hij helemaal alleen is. We vinden het als gezin echt heel erg dat hij niet bij ons kan blijven. Maar we denken dat hij nu ook niet gelukkig is omdat hij zoveel alleen is. En dat verdient hij niet. Hij verdient alle geluk van de wereld bij een gezin dat erg lief voor hem is en met voorkeur ook andere honden. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Yuli

Yuli is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Kleine Yuli, een ontzettend lief teefje van maar 6,5 kilo en 11 maanden jong, geboren rond 12-11-2016. Sinds zaterdag 14 oktober in Nederland en wat doet ze het goed! Probleemloos leeft Yuli tussen de andere honden en mensen vindt zij geweldig. Yuli is een aanhankelijk, speels en stabiel hondje. Autorijden vindt zij heerlijk en er wordt momenteel druk gewerkt aan het zindelijk worden en aan de lijn lopen wat al prima gaat. Ook de bench is geen probleem. Yuli is een Bodeguero, een Spaans ras dat snel leert en vaak tot op hoge leeftijd fit en speels blijft. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Victori

Victori is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Victori is een mix reu, geboren rond 29-08-2016. Zijn verwachte eindhoogte is ca 40 cm. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sonja

Sonja is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Sonja is een lief Yorkshire meisje, geboren ca 01-10-2014. Ze is ongeveer 25 cm hoog. Ze is dol op mensen en laat zich graag aanhalen. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pedro

Pedro is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Pedro is een langharig Chihuahua reutje, gecastreerd, 3 kilo en 25 cm hoog, geboren rond 26-09-2015. Hij is erg aanhankelijk, zindelijk en vindt het leuk om uit te gaan. Wie geeft deze leukerd een eigen warme mand? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mister

Mister is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Zoekt u een trouwe goedzak? Dan is Mister de hond die u zoekt! Na bijna 1 jaar mocht Mister zijn asielleven vaarwel zeggen en kwam hij aan bij zijn opvanggezin in Kampen. Hier mocht hij kennis maken met het hondje des huizes waar het goed mee klikt. Zijn staart maakt overuren, werkelijk alles is een feest. Mister heeft een leuk en uniek uiterlijk en is heel sociaal naar mensen. Hij is 38 cm hoog maar heeft een lange rug voor zijn korte pootjes. Mister heeft momenteel nog een grof postuur, hier zal hij de hulp nog bij nodig hebben om weer goed op gewicht te komen. Verder heeft hij geen jacht instinct,  is Mister zindelijk, kan hij goed alleen zijn, en s'nachts kruipt hij lekker in een mand of bench en slaapt rustig de nacht door. De katten in de buurt bekijkt hij op een afstandje en laat ze verder met rust. Zijn leeftijd is geschat op 3,5 jaar (geboren rond 14-04-2014). Hij wil graag een eigen warme mand waar hij mag blijven wonen. Wilt u hem dat bieden?  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Lupita

Lupita is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Lupita is een ruwharige basset mix teef, geboren rond 24-04-2016. Ze is ca 40 cm hoog. Lupita kijkt eerst even de kat uit de boom. Met de reutjes en teefjes kan ze het goed vinden. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Copito

Copito is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Copito is een Spaanse Waterhond mix van ongeveer vier maanden oud (geboren rond 14-06-2017) en 34 cm schofthoogte . Hij is een lieve knuffel. Gaat prima om met de honden van het gastgezin en behandelt de kat met het nodige respect. Het is een jonge pup dus moet nog veel leren .Het lopen aan de lijn gaat al redelijk . Copito zal nog een flink stukje groeien.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Cherry

Cherry is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Cherry is een leuke Pincher mix, hij is 35 cm hoog, geboren rond 12-06-2014. Cherry zijn eigenaar kon niet langer voor hem zorgen en heeft hem vandaag naar het asiel gebracht. Wie geeft deze leukerd een eigen warme mand waar hij wel mag blijven? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Chabeli

Chabeli is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Lieve leuke rustige Chabeli is een heerlijk knuffelbeertje! Na 2 dagen te hebben geaard is ze nu helemaal op haar gemak. Als een echte pup is ze allert en onderzoekend. Buiten trekt ze zich op aan de andere honden en speelt vrolijk met iedereen mee. Als ik even weg moet, gaat dat prima ze gaat gewoon in d'r mandje en is natuurlijk super blij als je weer terug bent. In huis is ze rustig zeker geen sloper! Lekker spelen met de andere honden om vervolgens haar plekje weer op te zoeken. Met de kinderen gaat het heel goed en de huiskat deert haar niks. Wat verdient ze het om een blijvende warme liefdevolle plek te krijgen. Het is oprecht een schat 😍 . Chabeli  is een mooie lieve Chow Chow mix teef, verwachte eindhoogte 45 cm, geboren rond 10-06-2017.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bell

Bell is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Bell (in het gastgezin heet hij Snowy)  is een stoer uitziend gecastreerd reutje van 1 jaar, 35 cm hoog en 8,5 kilo, geboren rond 26-03-2016. Hij is enthousiast, erg aanhankelijk en wil lekker bij je zitten. Snowy is mensgericht en lief voor kinderen, wel even opletten met kleine kinderen vanwege zijn enthousiasme. Hij wil graag spelen en brengt zijn speeltje keurig terug. Uitlaten vindt hij geweldig en is een feestje voor hem. Hij loopt netjes aan de lijn en luistert goed. Snowy is zindelijk.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Yvonne Kornet tel.nr. 020 - 636 53 54.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Yamina

Yamina is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Yamina is een prachtige mix Podenco teef, geboren rond 20-06-2016. Ze wordt ca 45 cm hoog. Yanina is een heel slim, nieuwsgierig, speels en aanhankelijk hondje. Ze loopt al goed mee aan de riem, is dol op eten en knuffelen en gaat graag op onderzoek uit. Ze vindt het best spannend allemaal; de wereld is zoveel groter dan de kleine kennel waar ze zo lang gezeten heeft….Maar Yamina leert snel en krijgt ook snel vertrouwen in de nieuwe situaties. Yamina zoekt een baasje die lekker met haar gaat wandelen en haar met geduld en vertrouwen kennis laat maken met de wereld om haar heen. Ze is sociaal naar andere honden en de katten die in het opvanghuis rondlopen waar ze verblijft vindt ze erg interessant. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.
 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Wina

Wina is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Wina is een Pekinees mix teef, zij is 30 cm hoog, geboren rond 18-12-2014. Wina is samen met haar 3 zoons (Salero, Chispi en Yumi) gevonden op een kleine patio. Ze waren erg hongerig en ondervoed. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pinochio

Pinochio is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Pinochio is een lief podenco reutje geboren rond 01-07-2012 en hij is nu 45 cm hoog. Pinochio was in een slechte conditie toen hij binnen kwam in het asiel. Inmiddels is dit vrolijke sociale ventje goed opgeknapt en klaar voor adoptie. Wie ziet het zitten met deze kleine joker? Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mikki

Mikki is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Mikki is een knappe Dwergkeeshond reu, geboren rond 08-08-2016. Hij is ca 35 cm hoog. Mikki is door zijn eigenaar afgegeven bij het asiel. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Bombon

Bombon is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Bombon is een mix reu van ca 45 cm hoog. Hij is geboren rond 11-08-2015. Bombon is een van de 15 honden die afgelopen week in beslag zijn genomen. De eigenaar was helaas niet meer in staat om voor ze zorgen. De honden zouden in eerste instantie door de gemeente naar een dodingsstation worden gebracht. De politie vond dit geen goed plan, en heeft de hulp van Peter ingeschakeld. Nu zitten ze gelukkig veilig in het asiel. Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Twix

Twix is te bezoeken in Nederland.

Twix is een leuke rustige Galgo mix reu, hij is 55 cm hoog, geboren rond 14-04-2013. Twix is door zijn baasje achter gelaten. Hij wil heel graag zijn eigen warme mand. Wilt u hem deze geven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Spot

Spot is te bezoeken in Nederland.

Spot is een bescheiden lieverd. We hebben geen idee wat deze hond heeft meegemaakt. Naar mensen en honden is hij intens lief. Een zachtaardige hond met een hart van goud. Spot is een lieve Pointer mix reu, hij is 48 cm hoog, geboren rond 16-02-2012. Spot is een van de honden die bij de watersnood van Los Barrios gered zijn en naar het asiel zijn gebracht. Spot zit met reuen en teven in een kennel, dit gaat prima. Spot wil heel graag een nieuw eigen thuis. Wilt u hem dat geven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Sebastian

Sebastian is te bezoeken in Nederland.

Sebastian is een lieve mix reu, hij is 55 cm hoog, geboren rond 02-12-2015. Sebastian is vastgebonden aan de deur van het asiel gevonden. Wie geeft deze lieverd een liefdevol thuis waar hij welkom is en mag blijven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Rusty

Rusty is te bezoeken in Nederland.

Rusty is een knuffelbeer die geniet van de aandacht van de vrijwilligers. Een van de vrijwilligers heeft een wandeling met hem gemaakt aan de riem. Een sterke hond, maar onderweg lief voor alles en iedereen. Rusty is een enorm lieve hond die veel energie heeft. Hij wil veel spelen en rennen. Rusty zoekt een huis waar hij helemaal zichzelf kan zijn, lief, rustig en een baasje die hem lekker laat rennen. Rusty is een gecastreerde reu, geboren rond 25-10-2013. Hij wordt ongeveer 55 cm hoog. Rusty is op straat gevonden en naar de shelter gebracht, Ook Rusty zijn baas is niet op komen dagen, nu is hij op zoek naar een nieuwe baas. Wie geeft Rusty een kans? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Pelusa

Pelusa is te bezoeken in Nederland.

Pelusa is een lieve hond, die geniet van de aandacht van de vrijwilligers. Pelusa is een gesteriliseerde mix Griffon teef van ca 35 cm hoog. Ze is geboren rond 04-04-2015. Pelusa is 28-01-2017 samen met Mercedes door hun baasje naar het asiel gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Marques

Marques is te bezoeken in Nederland.

Marques is een mix Herder reu met ietwat een onderbite. Hij is geboren rond 02-06-2015 en ca 60 cm hoog. Marques is samen met zijn zussen Dakota en Rufina (inmiddels geadopteerd) 19 november 2016 weggehaald bij de eigenaar. Ze werden daar niet goed verzorgd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Malaika

Malaika is te bezoeken in Nederland.

Malaika is een gesteriliseerd teefje, geboren rond 20-09-2013. Ze is ca 40 cm hoog. Malaika is een vriendelijk meisje met een kort staartje. Ze wordt graag aangehaald en kan er niet genoeg van krijgen. Wie houdt wel van een vrolijk type? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Linda

Linda is te bezoeken in Nederland.

Linda kan geplaatst worden bij katten, Linda is een lieve Waterhond mix teef, zij is 45 cm hoog, geboren rond 30-08-2013. Linda is door haar baasje achter gelaten. Niemand is haar komen ophalen. Wie geeft deze lieverd een warme mand waar zij wel mag blijven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Leivi

Leivi is te bezoeken in Nederland.

Leivi is een sociale Labrador teef, geboren rond 01-01-2017. Haar verwachte eindhoogte is ca 50 cm. Leivi is samen met haar broers achtergelaten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Jimmy

Jimmy is te bezoeken in Nederland.

Jimmy is een altijd lachende Bodeguero reu, hij is 42 cm hoog, geboren rond 06-10-2011. Bij Jimmy is hartruis geconstateerd. Wie geeft deze vrolijkerd een liefdevol thuis? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Evalien

Evalien is te bezoeken in Nederland.

Evalien is een lieve mix teef, zij is 45 cm hoog, geboren rond 18-04-2008. Evalien is een oud inwoner van het asiel. Zij heeft vanaf 2009 in het asiel gezeten. Op 01-05-2015 werd zij geadopteerd en kon zij gaan genieten van een leven in een huis. Helaas heeft haar baas veel problemen, waardoor hij niet langer voor Evalien kon zorgen en is zij weer terug in het asiel. Op dit moment heeft Evalien de hoop opgegeven om het asiel ooit nog eens te mogen verlaten. Ze zit heel treurig te kijken vanuit haar kennel. Ze heeft het huiselijke leven gekend en dan is het asielleven erg zwaar. Op het filmpje is te zien dat Evalien graag aandacht wil. Evalien gaat prima met reuen, iets minder met teven, daar moet zij eerst aan wennen. Wie geeft deze lieverd dé kans op een liefdevolle warme mand, waar zij de rest van haar leven mag blijven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Doerak

Doerak is te bezoeken in Nederland.

Doerak is een leuke reu mix, hij is 35 cm hoog, geboren rond 04-09-2016. Doerak is samen met zijn vader naar het asiel gebracht. Zijn baasje kon niet langer voor hun zorgen. Hij kan het goed vinden met de reuen en teven in zijn kennel. Wie geeft deze leukerd zijn eigen warme mand waar hij verder op mag groeien? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Dakota

Dakota is te bezoeken in Nederland.

Dakota is een mix Herder teef, geboren rond 02-06-2015. Ze is ca 60 cm hoog. Dakota is samen met zus Rufina (inmiddels geadopteerd) en broer Marques 19 november 2016 weggehaald bij de eigenaar. Ze werden daar niet goed verzorgd. (zie laatste foto's) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Baby

Baby is te bezoeken in Nederland.

Baby is een leuke speelse gecastreerde mix Chihuahua. Een reutje van ca 35 cm hoog, geboren rond 14-12-2014. Hij is verlaten door zijn baasje. Baby kan niet geplaatst worden bij katten. Wie geeft dit leuke hondje een warm thuis? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Ike

Ike is te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland.

Ike is een Herder kruising van ruim een jaar (geboren rond 19-09-2016) en zoekt een gouden mand. Ike heeft al behoorlijk wat pech in zijn jonge leventje, het is namelijk nog steeds niet gelukt om de juiste match voor hem te vinden! Zo zonde want hij verdient die gouden mand echt, Ike is met recht een bijzondere hond.  Een paar keer was daar hoop maar bleek het uiteindelijk toch niet de juiste match te zijn. Voor Ike zijn we op zoek naar een, bij voorkeur, mannelijke baas met een natuurlijk overwicht, die snapt dat Ike nog een jonge Herdershond is, dat hij veel energie heeft, veel karakter heeft en wil werken en bewegen. Dat zijn koppie aan het werk gezet moet worden, dat hij slim en vindingrijk is. Dat dit begeleiding en inzet van zijn nieuwe baas vraagt. Iemand die op een positieve manier zijn talenten in gaat zetten. Ike is een werkhond en heeft veel potentie en talenten. De basisvaardigheden heeft hij onder de knie, is gehoorzaam en zeer werklustig en welwillend.  Momenteel zit hij in Nederland  in de opvang met katten, paarden en meerdere andere honden.  Voor meer informatie en/of een eventueel huisbezoek neem contact op met Gea de Vries tel.nr. 06 - 12 89 11 59.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Mika

Mika is te bezoeken in Nederland.

Mika is via een uitwisseling met Animal in Need SCF in Spanje bij ons in het asiel terecht gekomen. Helaas is er vanuit Spanje weinig bekend over de achtergrond van dit leuke hondje. Wij zien dat veel dingen nieuw zijn voor haar en moeten worden aangeleerd. Wellicht heeft ze ook nooit echt in een huis bij een gezin gewoond. Gelukkig is Mika niet bang of schuw en is ze goed leerbaar met haar jeugdige enthousiasme. Dit zelfde jeugdige enthousiasme maakt dat ze soms erg blij en energiek kan reageren wat met rust en duidelijkheid ook weer zo verdwijnt. Het lopen aan de lijn gaat elke dag beter en soms gaat ze een paar uurtjes mee om te wennen aan een huis en huiselijke dingen en geluiden. Hierbij doet ze eigenlijk alles na (zoals op de bank liggen of samen in de mand liggen) wat andere honden ook doen en is ze heel rustig. Niet onder de indruk van een tv of stofzuiger maar let hierbij goed op wat de andere hond doet. Enkele woorden zoals zit en nee begrijpt ze al. Gebleken is dat Mika naar mannen wat terughoudend reageert, maar met geduld en een positieve benadering hoeft dit zeker geen probleem te zijn. Mika zoekt een baas die tijd voor haar heeft en het liefste een cursus gehoorzaamheid samen met haar gaat volgen. Het zou leuk zijn om na de cursus misschien met Mika een hondensport te gaan doen zoals agillity of flyball. Dit om haar sportiviteit en intelligentie te voeden. Mika is 40 cm hoog en weegt rond de 11 kg. Mika is een teef van ca. 1,5 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Rijpickerwaard, tel.nr. 030 – 688 81 50.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Meer artikelen...

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.