nldaendees
logo
  • Start
  • Op afstand adopteren?

 

Soms willen mensen iets extra’s doen voor het asiel of voor een bepaalde hond. Dat kan mede door het op afstand adopteren van een hond (=Virtuele adoptie).

Voor een bedrag van minimaal € 10,- per maand, of zoveel meer als u wilt of kunt missen, kunt u een virtuele adoptie realiseren. U kunt dit bedrag zelf overmaken of automatisch af laten schrijven.

U ontvangt een adoptie op afstand certificaat en een foto van ‘uw’ hond. U wordt op de site vermeld samen met een foto van uw adoptie op afstand hond onder het kopje; op afstand geadopteerde honden. Als er wijzigingen in het leven van de hond plaatsvinden wordt dit aan u gemeld.

Alle honden die op de site staan kunnen op afstand geadopteerd worden. De kans is wel aanwezig dat een hond een eigen mandje vindt, want dat blijft de uiteindelijke doelstelling: een goed thuis voor alle honden zoeken. Als de adoptie een feit wordt, hopen wij dat u een nieuwe hond uitzoekt, want alle honden hebben uw steun heel hard nodig. U wordt daar natuurlijk van op de hoogte gebracht.

Sommige honden kunnen jammer genoeg om gezondheid- of psychische redenen niet geplaatst worden. Deze lieverds hebben helaas meestal vanwege een tragisch verleden een trauma opgelopen. Bitter blijft dat deze “ook lief geboren honden” meestal door menselijk toedoen in deze situatie zijn beland. De vrijwilligers in Spanje zijn daarom ook hard aan het werk met deze groep honden, maar de kans is aanwezig dat deze honden hun hele leven in het asiel zullen blijven.

Wij streven er naar om één adoptie op afstand per hond aan te houden. Mocht u een hond uitgezocht hebben die al “bezet” is, dan krijgt u bericht en kan er een nieuwe keuze worden gemaakt. Bij alle honden op de site staat aangegeven of zij reeds op afstand geadopteerd zijn.

Het is een leuk idee iemand een hond op afstand cadeau te geven, met collega’s een hond uit te zoeken of als goed doel op school of vereniging een hond virtueel te adopteren. U kunt heel simpel een hond uitzoeken om op afstand te adopteren door middel van een zoekfunctie op de website. Bij “Zoek honden” op de hoofdpagina kunt u aanvinken dat u op zoek bent naar honden, welke nog niet op afstand zijn geadopteerd. De keuze is dan volledig aan U.

Uw financiële hulp betekent voor alle honden in het asiel de hoop op een beter leven.

Wilt u een hond virtueel adopteren? Vul dan het formulier in of neem contact op met Veronique Put. Zij kan antwoord geven op al uw verdere vragen. Haar emailadres is veronique@animalinneed.com.

Kijk hier naar de op afstand geadopteerde honden.

U vindt het adoptie op afstandformulier hier. 

Deel via facebook

Submit to Facebook