nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Wordt donateur

Draag uw steentje bij

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! Kijk hier in de winkel

hoodie2

 

 

Neutralisatie Project 2016.

In juli 2016 zijn we gestart met ons neutralisatie project 2016 voor hondenbezitters uit La Línea de la Concepción. IMG 20160711 WA0000Dankzij sponsors en donateurs is er ook dit jaar weer een budget. Inmiddels zijn er vele honden geneutraliseerd en voor de komende tijd staan veel afspraken in de agenda bij de plaatselijke dierenarts. Blijf ons steunen. Iedere euro is welkom.

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Negro

Nero ( in Spanje heette hij Negro ) is sinds 24 januari bij ons! Al heel snel nadat alles rond was kon hij mee op een vlucht en konden we hem ophalen. Wat een schatje was het! En wat was hij overal 'bang' van. Zoals er al gezegd was zou hij erg onwennig zijn voor heel veel dingen en dat was ook zo. Maar al vrij snel snapte hij wat de bedoeling was van wandelen en alle normale dingen.  De hondencursus kwam hij binnen als een bangig hondje met de staart tussen zijn pootjes, maar na vier weken intensief oefenen is hij met vlag en wimpel geslaagd!  Inmiddels zit hij midden in de puberteit en doet hij regelmatig waar hij zelf zin in heeft! Nog steeds moeten we erg lachen als hij nieuwe dingen ontdekt die voor ons zo normaal zijn, zoals de tuinslang!  Samen met zijn vriendje Binkie heeft hij het prima hier! Hij heeft volop energie en is ontzettend lief en  zachtaardig.  Wij zijn erg gelukkig met onze nieuwe viervoeter!  Veel succes met jullie goede werk! We volgen jullie op de voet!

Groetjes familie Arnold.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman