nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Wordt donateur

Draag uw steentje bij

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! Kijk hier in de winkel

hoodie2

 

 

Neutralisatie Project 2016.

In juli 2016 zijn we gestart met ons neutralisatie project 2016 voor hondenbezitters uit La Línea de la Concepción. IMG 20160711 WA0000Dankzij sponsors en donateurs is er ook dit jaar weer een budget. Inmiddels zijn er vele honden geneutraliseerd en voor de komende tijd staan veel afspraken in de agenda bij de plaatselijke dierenarts. Blijf ons steunen. Iedere euro is welkom.

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Balu, Sanne en Max

Op You tube kwam ik een filmpje tegen van Babalu. Een zwart teefje dat al 4 jaar in La Linea zat. Die oogjes van haar kon ik niet vergeten. Ik zocht haar op op jullie site en besloot haar financieel te adopteren. Toen ik na een paar maanden mijn lieve boxer Lotje moest laten inslapen besloot ik Balu naar Nederland te laten komen. Ik vond het niet eerlijk om een nieuwe boxerpup te kopen, terwijl Balu op een thuis zat te wachten in Spanje. Aanvankelijk accepteerde ze mijn oppasboxer Mala niet. Ze wilde haar niet binnenlaten. Het was duidelijk dat de leidersrol moest worden aangepakt. Balu was een lieve hond, maar ze wilde wel duidelijk de baas zijn. Na advies van een hondentrainster die volgens de methode van Cesar Milan werkt ben ik aan de slag gegaan. Ze is een heel lief en slim hondje en toen ik haar hondentaal eenmaal beter begreep ging het trainen fantastisch. Ze is een geweldige fijne hond, die niet meer om alles blaft, maar bij mij komt ""melden"" dat ze iets hoort. Haar jachtinstinct is goed onder controle. Als ik roep komt ze onmiddellijk terug. We wandelen veel en oh wat is ze slim. Ze was ook vanaf het begin meteen zindelijk. Inmiddels kan ze ook goed met visite en kinderen mits het niet te druk wordt. Ze weet dan ga ik naar mijn plaats en wordt ik met rust gelaten. Mijn moeder wilde ook graag weer een klein hondje en we keken op de La Linea site. Het werd Miquelito nu Maxi. Hij zou 1 maand bij mij logeren, zodat ik hem zindelijk kon maken en wat basis dingen zou leren. Dit jochie is een en al liefde, vrolijkheid en lief naar alles en iedereen. Het viel niet mee om hem na een maand te moeten laten gaan, maar hij logeert af en toe hier en heeft dan dikke pret met de hondendames. Als visite weggaat ""huilt"" hij (hij wil natuurlijk iedereen bij zijn roedel houden). Boxers zijn echter al jaren mijn grote liefde en toen ik Alexandra (nu Sanne) van 8 maanden zag op de site van Peter was ik overstag. Het zijn fantastische honden. Uitbundig in hun spel. Zacht en lief naar alles wat bij hun roedel hoort. Rustig in huis, mits ze voldoende beweging krijgen, en hebben een grote liefde voor kinderen. Sanne is de zachtheid in eigen persoon. Aanvankelijk moest ze s nachts en wanneer we weg gingen wel in de bench, omdat ze een behoorlijke verlatingsangst had en aan de sloop ging als ze alleen gelaten werd. Door als ik de kamer uitging de deuren open te laten kon ze altijd kijken waar ik was en sloopte ze niet meer onmiddellijk als ik weg was. Nu na 4 maanden slaapt ze gewoon in huis en kan ze alleen (met Balu) zijn. Wat me wel opvalt is dat alle 3 de honden enorm hun best doen om het goed te doen. Ze zijn enorme knuffels en genieten enorm van wandelen, spelen, knuffelen en aandacht.Mala de gele oppasboxer komt nog steeds iedere week een paar dagen en ze hebben dan ook veel pret met elkaar. Wandelen doe ik met het hele stel aan de riem in het bos en ook dat gaat prima. Kortom de La Linea hondjes zijn leuke hondjes en verdienen een goed thuis!!

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

Parasol Foundation

 master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman