nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Klapband, lagen kapotte bierflessen op de baan

Ook de woensdag zit er weer op. Heb een paar uur verloren vandaag, kreeg een klapband op de voorkant en de bouten zaten zo vast dat ik ze met m'n lamme rug even niet los kreeg ? dus wachten op de afsleepdienst. Er lagen kapotte bierflessen op de baan dus hele band aan flarden. Gelijk twee nieuwe banden er op, want er zat te veel verschil in het profiel. Mazzel dat ik hem heel aan de kant kreeg, want ik reed 130 kmh. Er kwamen twee hondjes binnen vandaag. Verder was alles onder controle. Morgen vliegen er weer vier naar Holland. Mvg. Peter.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.