nldaendees
logo

locatie

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

 

 

Prodean SG Camino

Camino de Torrenueva s/n 11300

La Linea Cadiz

 

Vanaf Malaga:

Naar: La Linea via de A15/A-7. ( Autovida del Mediterraneo)  richting Gibraltar/Cadiz.. Bij de afrit La Linea de Conception onder aan de afslag ,linksaf onder de A15/A-7 ,  op de rotonde  volg de borden La Linea (A383). Na een slingerende afdaling ziet men in de verte al de rots Gibraltar liggen.(tenzij mistig/donker).

Op de A383: neem de afslag St. Magaritha, onder aan de afslag links de rotonde op en volg richting St. Magaritha. ( klein dorpje, straatnaam Av de Burgos) Die blijft u volgen totdat u rechtsaf moet.( bij een soort voetbalschool). U komt dan op de weg langs de kust (Camino de Sabrevela). Na enkele km (ca 3 a 4) opletten. Aan de rechterkant waar de eerste flats te zien zijn gaat u rechtsaf een zandpad op. (Dus voor de flats). Na ca 100 mtr de verharde op weg rechtsaf en dan ben u op de Camino de Torrenueva. Nog een keer ca 100 mtr aan de linkerhand achter de muur zit het asiel.

asielkaart

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.