nldaendees
logo

Neutralisatie Project 2016.

In juli 2016 zijn we gestart met ons neutralisatie project 2016 voor hondenbezitters uit La Línea de la Concepción. IMG 20160711 WA0000Dankzij sponsors en donateurs is er ook dit jaar weer een budget. Inmiddels zijn er vele honden geneutraliseerd en voor de komende tijd staan veel afspraken in de agenda bij de plaatselijke dierenarts. Blijf ons steunen. Iedere euro is welkom.

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Jaarlijks zijn er een aantal terugkerende en doorlopende projecten/acties.

neutra2Pablo y Ana

 

Ook nu nog steeds willen we voorkomen dat er ongewenste honden en/of katten in en om La Línea de la Concepción worden geboren. De stichting en het asiel zet de in 2012 ingeslagen weg voort en promoot het Neutralisatie Project La Línea. Help ons mee en steun met een donatie. De kosten van het neutraliseren bedraagt per hond gemiddeld € 50,00 en zal in het asiel worden uitgevoerd waar ook de nazorg zal plaatsvinden. Het zou fantastisch zijn wanneer u een rol zou kunnen spelen in dit initiatief door sponsoring van dit project.

Het jaarlijkse Animal in Need event is een groots spektakel waar Peter en Madeleine aanwezig zijn. Een dag waar vele Koekebakkershonden aanwezig zijn met hun baasje. Alle opbrengsten van het event komen uiteraard ten goede aan het asiel in Spanje.

De Beachwalk is een jaarlijks terugkerend evenement welke in de eerste week van september plaatsvindt. Vele "Koekebakker" honden lopen met hun baasjes mee aan een wandeling op het strand. Peter Koekebakker is ook altijd aanwezig. Voor meer info: http://www.dogsfordogsbeachwalk.nl/

Ook met het kenneladoptieplan komen de nodige donaties binnen. Voor minimaal € 250,00 adopteert een persoon/bedrijf een kennel en krijgt hiervoor een bordje bij de desbetreffende kennel.

De virtuele adopties (adopties op afstand) is een continue bron van inkomsten voor de stichting. Voor € 10,00 per maand wordt een hond op afstand geadopteerd. Hiervoor krijgen de adoptanten op afstand een certificaat en foto van hun adoptiehond op afstand.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.





Parasol Foundation

  master etiketten anro

twente watermagic

kei schoon allekabels logo

boxpress stubbe

x centrum

EDs Service diensten           Parasol Foundation


topcadeau

ventilators

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe verakoeman