nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Vandaag zullen ze sterven...

Vandaag, 1 februari is de dag dat duizenden galgos zullen sterven. Na een veel te kort leven vol gruwelijke wreedheden, misselijkmakende mishandelingen en structureel honger en pijn lijden, worden ze vandaag vermoord. Een onbegrijpelijke brute dood, met gebroken poten in putten en greppels gegooid, neergeschoten en verwond achter gelaten of de meest populaire...met een touw opgehangen aan een boom. Daarbij hangen ze de hond zo op dat zijn achterpoten de grond nog raken. Zo probeert het arme dier nog uren, soms dagen zich ‘dansend’ in leven te houden voordat hij uiteindelijk sterft. Walgelijk en sadistisch!

Deze prachtige galgos, gekenmerkt door oneindig trouw en hun nobele lieve zachte karakter, hebben hun leven gegeven om hun baas te dienen. Hun leven was altijd al zo oneerlijk, een niet te winnen strijd want deze dag, deze wrede walgelijke dood was al een feit bij hun geboorte.

Morgen is de dag dat wereldwijd mensen de straat op gaan om de stem te zijn voor deze dieren. Ook in Nederland! We zullen de stem zijn van die vandaag in stilte sterven, omdat dit niet nooit meer mag gebeuren!!!!

Op zondag 2 februari 2020 van 12.00 tot 14.00 uur zullen we op de Dam in Amsterdam demonstreren.

Samen sterk tegen dit leed ??????

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder