Billy Bob

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
doc@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0171
30-0171
Overige
Ja

Billy Bob is een gesteriliseerde mix teef, geboren rond 1 mei 2018. Ze is ca 60 cm hoog. Billy Bob werd gelukkig opgemerkt door een voorbijganger toen ze op Curacao verscholen in de bosjes langs de weg lag. Ze was uitgemergeld en had geen kracht meer om nog naar voedsel te zoeken. Na goede zorg voor haar aldaar, kon ze gelukkig naar de opvang komen in Nederland. Hier toont ze haar zachte karakter naar mensen. Ze wordt omschreven als een vriendelijke, aanhankelijke knuffelkont. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Naar andere honden kan ze wat jaloers reageren zodra er door haar verzorgers knuffels worden uitgedeeld. (06/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 mei 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Karin Wagemakers
E-mail: doc@animalinneed.com

Billy Bob

Billy Bob

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu