Blacky

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0156
40-0156
Overige
Ja

Rustige lieve Blacky is een vijfjarig mix reutje met een schofthoogte van ca. 50 cm. Zijn geboortedatum wordt geschat op 12 september 2016

Blacky is zo’n beleefde goeierd die zijn moment van aandacht krijgen afwacht en als hij dan aan de beurt is met volle teugen ontspannen geniet van het kroelen. In het eenvoudige, maar met liefde gerunde shelter op Lesbos waar we op bezoek waren, laat Blacky zich makkelijk over het hoofd zien. Maakt geen drukte van “zie mij, zie mij!”, maar stelt zich bescheiden op. Dit gecombineerd met zijn zachte blik is juist wat zo mooi is aan hem. Deze bescheiden knul is ook nog eens heel sociaal met alle reutjes en teefjes die ook in het shelter verblijven. Blacky verdient het om een fijn eigen thuis te krijgen, waar hij helemaal gezien en geliefd wordt.

 

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 12 september 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Blacky

Blacky

5wZpvSBU4fQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu