Browny

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0155
40-0155
Overige
Ja

Op het moment dat wij vrijwilligers het gedeelte van de shelter van Browny naderen, lijkt het wel of ze naar ons lacht, zo blij is ze. Deze mix teef is zowel qua uiterlijk als karakter een Labrador-lookalike te noemen. Ze is namelijk uiterst vriendelijk, knuffelig en ook zo lekker (lomp-ūüėČ) enthousiast en vrolijk. Ze meet zo‚Äôn 52 cm hoog en ze is 5 jaar oud (geboortedatum 16 juni 2016
Browny’s staart, met grappig wit puntje aan het uiteinde, maakt overuren en ze lacht van oor tot oor, zo lijkt het. Een echt blij ei, ook tussen de andere honden, die dus echt verlangt naar een baas. In het shelter komt deze meid echt aandacht te kort, al doen de vrijwilligers daar met heel hun hart echt hun best. Dat Browny lieve mensen om zich heen gewend is, is dus duidelijk te merken. Nu nog lieve mensen waar ze echt bij gaat horen voor de rest van haar leven.

 

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 16 juni 2016
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Browny

Browny

VPvGrksb_9o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu