Charles

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0142
10-0142
Overige
Ja

Charles is een mix reu, geboren rond 6 januari 2013. Hij is ca 45 cm hoog maar heeft korte pootjes en een groot lichaam.  Charles werd uit een situatie met huiselijk geweld gehaald. De vorige eigenaar had zijn vrouw en kinderen op straat gezet en de hond achter gelaten in huis voor langere periode. De vrouw moest met haar kinderen naar een opvangtehuis en kreeg de hond niet mee. Ze heeft toen de politie ingeschakeld om de hond daar te bevrijden. Charles is een lieve en rustige hond die goed met reuen en teven overweg kan. Hij is gek op aandacht van mensen. (04/21)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 januari 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Charles

Charles

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu