Cody

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0146
40-0146
Overige
Ja

Dit is Cody, een mix teefje met een opgeruimd en lief karakter. Ze is een jaar oud, haar geschatte geboortedatum is 22 april 2020. Ze heeft met haar postuur iets weg van een Teckel, maar dan op wat hogere pootjes. Schofthoogte is ca. 35 cm.

Cody is opgevangen in een kleinschalig asieltje op Lesbos, omdat ze rondzwierf op een plek waar regelmatig honden worden vergiftigd. Toen we haar bezochten kwam ze opgeruimd en vrolijk naar de tralies om zich eens lekker te laten kriebelen. Eenmaal achter de tralies vandaan ontspannen enthousiast in het contact, met volle teugen genietend van de aandacht die ze kreeg, maar ook weer aandacht kunnen delen als er een ander hondje een aai krijgt. Ook met het reutje in haar kennel heel ontspannen. Dit sociale slimmerdje Cody vult dolgraag een thuis met al de liefde en opgewektheid die ze in zich heeft.

(07/21)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Cody

Cody

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu