Gereserveerd

Damian

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
nathalie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 0060
Landcode: 10-
0060
Podenco (mix)
Ja

Damian is een ruwharige Podenco reu. Hij is geboren rond 4 mei 2018 en is ca. 45 cm hoog. Damian is een enorme aanhankelijke lieverd. Hij is niet de een hond die veel aandacht voor zichzelf claimt. Damian wacht zijn kroelmomentje braaf af, maar als er dan iemand even tijd voor hem maakt dan geniet hij zichtbaar van de liefde die hij mag ontvangen. Tot voor kort was het leven van Damian alles behalve liefdevol. Hij was het hondje van een jager, helaas behandelen deze hun honden meestal enorm slecht. Damian was veel te zacht voor hetgeen wat van hem werd verwacht…jagen. Dus daarom dumpte zijn “baasje” hem in de bergen. Daar zwierf hij helemaal alleen aan zijn lot overgelaten. Gelukkig werd hij gevonden en naar het asiel gebracht. Daar trok Damian het grote lot en mocht naar Nederland. Daar verblijft deze sociale lieverd nu in ons rescue center in Oldenzaal. Damian is een sociale lieve aanhankelijke hond die met alle soortgenoten en zelfs katten prima overweg kan. (01/21)

Eindhoogte 45 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 4 mei 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij niet los kan lopen. Daarnaast zijn het echte roedeldieren, om deze reden plaatsen we een Podenco altijd bij een andere hond.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Nummering: 10-
0060
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nathalie Wulf
E-mail: nathalie@animalinneed.com

Damian

Damian

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu