Gereserveerd

Ervilha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 0069
Landcode: 10-
0069
Overige
Ja

Ervilha is een gesteriliseerde teef van vijf jaar oud (geschatte geboortedatum 18-6-2015, met een schofthoogte van ca. 50 cm. (01/21)

Ervilha is een erg zachtaardige, rustige hond. Ze begroet iedereen vriendelijk kwispelend en houdt erg van knuffelen. Hoewel ze in Portugal in de bergen is gevonden, paste Ervilha zich in het gastgezin vanaf het eerste moment erg makkelijk aan aan ons Nederlandse huiselijke leven. Ze lijkt dat toch wel gewend te zijn. Ze kijkt niet op van geluiden, ook niet van verkeer, loopt heel netjes mee aan de riem, vindt makkelijk haar rust in huis, is zindelijk en slaapt los in de huiskamer rustig de hele nacht door.
In het gastgezin verblijft zij samen met een reu. Ervilha gaat sociaal met hem om, laat zich ook uitdagen tot spelen met hem. Het leven in een grote roedel honden in het asiel in Portugal bleek erg zwaar voor Ervilha. Ze bleek daar tot tweemaal toe het mikpunt en is daarbij gebeten. De wond die zij daarvan heeft is nu mooi geheeld en ze heeft er geen last van. Gelukkig is ze door het asielleven niet onzeker naar andere honden geworden. Ze blijft mooi ontspannen in het contact met andere honden die ze ontmoet bij de wandelingen. Toch zoeken we voor Ervilha een wat rustiger plekje. Wij plaatsen haar daardoor niet bij kinderen onder de 12 jaar. Ook plaatsen we Ervilha niet bij katten. Ze is in het gastgezin namelijk wat te gespitst op de kat.
Omdat Ervilha ook graag wat rondstruint in de tuin en ook de veiligheid van een tuin nu nog het fijnst vindt om haar behoeftes te doen, zoeken we een plekje voor haar waar ook een tuin is.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 juni 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Nummering: 10-
0069
Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Ervilha

Ervilha

xVbiX4wGCnU
EPiSBl0qnVU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu