Finn

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 30-0112
30-0112
Overige
Ja

Lieve speelse Finn is 11 maanden oud (geschatte geboortedatum 30 augustus 2020). Een reu met een schofthoogte van 60 cm hoog.

Finn is een erg lieve en sociale hond. Hij knuffelt graag en geniet enorm van een bellyrub. Hij is een heerlijk aanhankelijke knul in het gezin waar hij nu verblijft. Daar heeft hij ook al erg veel geleerd. Hij vindt het erg leuk om te trainen, pikt dingen snel op en doet dat ook graag voor zijn baas. Hij kent de basiscommando’s dus al goed en loopt heel netjes aan de lijn. In de tuin speelt hij heel erg graag met een bal of andere speeltjes en ook met andere honden is hij heel speels en sociaal. Na zijn vertier te hebben gehad, kan hij uren lekker slapen. Finn gedijt goed bij rust en regelmaat, dan is hij een erg lieve en sociale hond. Bij drukte door bijvoorbeeld veel visite of spelende vriendjes over de vloer, ondervindt Finn spanning. Hij blaft dan omdat zijn vertrouwen in zijn veilige structuur dan onder druk komt.
We zoeken dus een wat rustiger plek voor Finn, liever ook niet in een drukke stad. Dan heb je gewoonweg een geweldige hond aan hem. We plaatsen Finn niet bij kinderen jonger dan 16 jaar.

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 augustus 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Finn

Finn

HKYjyX6Y19g
_jVwSScBHVA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu